- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРА 2012 - Български език и Литература ! ! !
имам 1 грешка на теста хахаха![]()
Лелеее http://nenovinite.com/news.php?ID=1772 ..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ако това е вярно
http://nenovinite.com/news.php?ID=1772
![]()
Ок теста беше лесен , ама темата беше ужасссссссссссссссссссссс
Теста беше лесен имам 3 грешки,но на темата.....писаах 1 страница и половина,но такива простотии моля се за 10-15точки поне.Искам да ми е над 5.Ако темата не беше толкова шибана всичко щеше да е различн
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
58 точки...
Как ще ме е яд, ако 0.5 точки не ми достигнат за 5-ца.
Добре да се надяваме на добре резултати , въпреки гадната тема Успех на всички за следващата матура !!!
ако ми дадат 10 точки на 2те страници интерпретация хващам 5.. някой знае ли по какви критерии се оценява това литературно интерпретативно
Нямам представа как да се самооценя по тези критерии :д
Здравейте и от мен!
И аз много се ядосах на темата, която се падна. Г-жата ни беше предупредила че това ще е годината или на Елин Пелин или на Ботев ама.... Иначе аз написах страница и половина на "Под игото". Честно казано доволна съм от написаното. Разбира се, имаше още какво да се желае, ама за сметка на това пък нещата много точно си ги описах. Матурата не ми се стори много трудна тая година, като изключим последната задача за Вазов. Очаквам оценка над 5.00
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Офф,мисля, че се справих добре ама забравих да определя жанра на писмената ми работа-литературно интерпретативно съчинение, според вас какви последствия ме очакват, като се има предвид че работата ми няма нищо общо с есе.
Само да ви кажа,че това със точките,които сте дали е малко субективно,тъй като те ще се изкарат след края на матурата,след проверката имам предвид, защото се смята по процент дадени верни отговори , за да се уеднакви с миналогодишните. Таз годишната матура е по-сложна от миналогодишните, и като тест,и като тема за размисъл (41).
Така -искам да кажа само да не се надявате на тези точки дадени там , в горните постове, защото може и да падне критерия и с 40 точки пак да хване някой 4 например.
Все пак година с година не са еднакви , затова се смята процента точки за 3 ,след като бъдат проверени матурите.
Съгласете се,че едно е Далчев, едно е Вазов!
maDamn