- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора, преживявам несподелена любов.
От година и половина я ухажвам, но тя не ми отвръща. Правих какво ли не, на няколко пъти преспахме, но просто не мога да я разбера. Последно време чак я насилвам да се сближим, но по никакъв начин не виждам инициатива от нейна страна. Напоследък дори я чувствам още по-отдалечена. Знам, че се вижда и с много други, с някои дори се разбират прекрасно. Тя е доста особена - или я харесваш, или не. Харесвам я, знам че е така, но просто не се получава. А не мога да я изоставя. Не и сега. Моля ви, дайте съвет какво да правя! Ето една снимка да прецените дали си подхождаме:
Снимка
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мисля, че трябва да продължиш с опитите. Колкото и да се прави на трудна ти си Чачо, ти си нечовек. Тя няма да ти устои!С теб съм ...телепатично![]()
maDamn
Не ти трябва образование. Ще се провалиш на изпита и в живота. И ще те взема с мен. Не съм сигурна къде ще ходим, но ти обещавам, че ще е вълнуващо. Като по филмите. Иска ми се да можехте да изпитате това, което аз изпитвам, докато четете.
забрави я, пич .. или е любов за цял живот, или отрова .. ;(
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Регистрирай се в гей.бг и се запознай с някой ... мани ги тия жени![]()
Търся реална помощ, а не още проблеми. Сериозно, ако обичаш!
Старата ми любов. Все още я обичам и е споделено <3 въпреки че от време на време имаме разправии и понякога не я харесвам. Но откакто си имам любовница (програмирането), вече не се виждаме толкова често. Мисля, че обичам повече любовницата си. Тя няма недостатъците на другата и се разбираме перфектно.
Напълно те разбирам, братко аутисте.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Добре, че темата е ебавка, защото ще ми бъде странно точно ти да имаш несподелена любов.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Compliment achieved.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Blabстър, как си ти, душа?