Първоначално написано от inewton Калво разбираш ти от литри!? В литри мога да отмервам само изпития чай. Друго не. Но тук идва въпросът дали ти можеш за алкохола.
Все едно, всеки си има гледна точка за "малко".
Първоначално написано от inewton Хаха, количество. Как се изказвате неподготвени... Кажи какво е, профи!
Първоначално написано от LoveInfect Ами за обикновените хора, които не са физици е това ! То си има формална дефиниция-еталон за литър.
Но тук идва въпросът дали ти можеш за алкохола.[/QUOTE] Този въпрос се отнася към други потребители много повече... няма да казвам имена...
Първоначално написано от Indistinct В литри мога да отмервам само изпития чай. Друго не. Но тук идва въпросът дали ти можеш за алкохола. Аз го меря в молове.
Първоначално написано от АгентМура Кажи какво е, профи! Мура, ти нещо гейче ли си търсиш ? с този аватар...
Първоначално написано от inewton Аз го меря в молове. И колко мола е обикновената ти дажба?
Първоначално написано от Indistinct И колко мола е обикновената ти дажба? Ти и от молове не разбираш. Знаеш ли на колко милилитра приблизително се развняват 2 мола водка?
Първоначално написано от LoveInfect Мура, ти нещо гейче ли си търсиш ? с този аватар... Провокирам inewton да ми пише на лично... <3
Тоя inewton всичкиго разпарчадосахте = fame
Първоначално написано от АгентМура Провокирам inewton да ми пише на лично... <3 Провокирай. Трябва да те предупредя, че в този случай чудо не ще се случи.
Първоначално написано от inewton Ти и от молове не разбираш. Знаеш ли на колко милилитра приблизително се развняват 2 мола водка? Да, не разбирам. Нищо, свързано с химията, не ми е ясно. Ех, ако имаше кой да обяснява такива неща..
Първоначално написано от Indistinct Да, не разбирам. Нищо, свързано с химията, не ми е ясно. Ех, ако имаше кой да обяснява такива неща.. Това не е химия, пъпеш!!! Нарича се молекулна физика.
Първоначално написано от inewton Това не е химия, пъпеш!!! Нарича се молекулна физика. Аз да уча случайно молекулна физика - не. Но пък химия ..
Първоначално написано от inewton Провокирай. Трябва да те предупредя, че в този случай чудо не ще се случи. Гей си, знам го.
Първоначално написано от Indistinct Аз да уча случайно молекулна физика - не. Но пък химия .. Ти затова нищо не знаеш.
Първоначално написано от АгентМура Гей си, знам го. Живей в заблуда. Така е по- интересно.
Първоначално написано от inewton Ти затова нищо не знаеш. Право в емоциите.
Първоначално написано от inewton Живей в заблуда. Така е по- интересно. Ти живееш в отрицание към собствената си природа.
Първоначално написано от Indistinct Право в емоциите. Понякога се налага.
По темата : В бяло са булките
Първоначално написано от LoveInfect По темата : В бяло са булките
Първоначално написано от LoveInfect По темата : В бяло са булките Но ти ме отхърли. Това бяло ще овехтее, ще пожълтее, както и аз, докато един ден, в есента на своя живот не предам Богу дух.
Първоначално написано от inewton Понякога се налага. Трябваше ли? По темата - пак това с бялото.
Правила