- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Асоциация с аватара на предишния
^ Това хубаво или лошо нещо трябва да бъде?
Иначе аватара ти го асоциирам с изкуство.
hubavo mn qsno 1vata mi beshe mega qka.. i vse o6te e derusa s edni zeleni ochi deto gledat mega perverzno ;d
Фитнес
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
идва за мен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На човек, на когото му е станало горещо и решил да седнe малко на сянка и подпре на стена за да се охлади по добре![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Постоянно си я представят по абсолютно същия начин, както в аватара и, само че без зомби маската. )
злите мъртви
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
красива
Епични битки
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....