- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против бръсненето на мъжките дупета?
За
Против
Все ми е тая
Как решихте, че вие сте хората, които ще определят дали някой ще си бръсне гъза или не? Това си е лично решение и няма нищо общо с това колко си мъж, колко си жена, колко си хигиеничен, образован, културен etc. Вярвам, че и мъжете, и жените, които го правят, го правят за себе си, а не за партньора си, още повече пък за случайни хора...
за или против момчетата да са гейове - еми гейовете ще са за, другите против![]()
Абе вие в час ли сте... я ходете си бръснете боровите гори между краката дето сиг. и маймунки подскачат насам-натам по дъбовете дето са изникнали...
Към авторката: Хващай резачката и си отсечи 2-та декара косми от тая п*тка и не ми гледай дупето! Ше бръсна аз... кучето ше го обръсна кът салам ше ми стане
Абе всеки си взима решение и трябва да го прави за себе си...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Стига бе, хора! Убихте ме от смях. От 15-20 минути чета коментарите и се спуквам, спуууквам от смях!
Според мен е наистина педалско (с извинение) мъжете да си бръснат космите в задните части. Жените според мен трябва да си ги бръснат, защото познавам такива, обичащи "аналния" секс! Нас мъжете не ни ебат (е все ще се намери някое изключение), но Вас? Попринцип аз като мъж се бръсна отдолу, под мишниците и си оставам едни бакенбарди. ТВЪРДО ПРОТИВ съм мъжете да си бръснем краката, ръцете, задните части ... още малко и където нямаме косми и там ще искате да се бръснем! Да, ако моята приятелка ме помоли - ще се обръсна. Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
Да, всеки има право на свой собствен избор, за това сме и хора, но има някои неща, които трябва да си останат така, за да може да бъдем щастливи. Жените са щастливи като ги таковаме, ние сме щастливи с космите в задника, колкото и брутално да звучи.
Относно коментарите за това как космите "пречат" на правилното изчистване с тоалетна хартия - мога да кажа само - ЕПИК ФЕЙЛ.
Това може да стане само и единствено когато сте стояли във тоалетната над 40 минути, най-вероятно ако сте чели вестник, играли сте на лаптоп, слушали сте музика или пък сте заспали. Тогава е твърде възможно по гащите/прашките/боксерките да оставите апетитна следа.
Попринцип не съм съгласен и със тезата - след всяко акане да се мият задните части.
Да, хубаво е да се поддържа лична хигиена, както за да е спокоен човек, така и за да не почне да се чеша на някое обществено място. Просто в някои случаи не става номера. Примерно на 3 акания едно измиване е предостатъчно, за да се запази хигиената, защото ако сте в заведение примерно какво? - Ще вземете да се миете и там ли? Айде моля Ви се, на сто процента съм сигурен, че това не сте го правили и надали ще го направите дори веднъж през остатъка от живота Ви.
Хора, ще Ви препоръчам едно нещичко - живейте си живота както Ви е кеф, не слушайте другите, правете каквото Ви е кеф и каквото мислите, че е най-добре за Вас! Човек греши, но от грешките си се учи (:
авв че драматична тема ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хахахх...По-хигиенично вика...Нормални ли сте бе, хора, да си бръснеш гъза...Ако искате да го полираме, барабар с топките?
По въпроса с хигиената:
![]()
Да разбирам, че се чувстваш мъж, щото имаш косми?
Гениална теза.
За мен дългата коса е символ на женственост, но космите (особено пък на места, на които е по-хигиенично да няма, като подмишници и задник) при мъжете далеч нямат същата функция. Държа да отбележа, че не съм от момичетата, които си падат по голи охлюви и приятелят ми има косми и по ръцете, и по краката, и по гърдите, и по гърба.
Не се бръсни, щом не ти харесва, ама не обяснявай как някой си бил педераст, щото се обезкосмявал. Малоумно е.
И аз се спууууууууках, ама направо се пръснах от смях, докато ти четох баламурския коментар.
Заспиване в кенефа ? Лаптоп ? Ти в час ли си... лол !
Били сме щастливи с космите си в гъза..е по-голяма простотия не знам от кога не бях чувал, сериозно ! Нито ми пречат, нито ме правят щастлив оО
А примера с бръсненето на женските глави, дори няма да го коментирам![]()
Бодливата тел отзад е знак за мъжество, колкото и тъпо да звучи всеки мъж, както и аз би го казал. Това не означава, че хигиената е по-малка в такъв случай. Все едно да слушам, че в днешно време се кастрирали, защото би било по-хигиенично. Бля, бля, бля.
Разбира се, че да си обръснеш гъза е същото като да си блокираш възпроизводствените функции. Понякога се чудя дали изобщо имате глави на раменете.
Не ми харесва идеята за кола маска на гъзо =/
Creative Technologie
махам ги със съмобръсначка
по друг начин не бих ги махал
6б3З10
От чисто естетическа гледна точка е по-добре да се бръснеш. Но идеята не е дастанеш по-гладък от жената, а да се вземеш така, че да не си неприятен. Аз използвам машинка за постригване с батерии за тялото и съм много доволен. Минавам се и месец след това съм в приличен вид по тялото. Гаджето ми казваше, че съм добре като за мъж, а азсе виждам, че не съм гнусен и това ми стига. Няманищо гейско в това. Много по-пе...... може да е ку....венското поведение на един мъж от едни косми.
Ето ви хубаво мъжко мнение.
Резултатът от машинката ми харесва доста повече от този след самобръсначката. Изключение са слабините - там искам гладко :д
Все тая. Принципът е важен.
Въпросът е дали на теб ще ти хареса тя да го ползва![]()