.

Виж резултатите на анкетата: За или против мъжете да си бръснат дупетата?

Гласували
150. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

35 23,33%
  • Против

82 54,67%
  • Все ми е тая

33 22,00%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 208
    Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Как решихте, че вие сте хората, които ще определят дали някой ще си бръсне гъза или не? Това си е лично решение и няма нищо общо с това колко си мъж, колко си жена, колко си хигиеничен, образован, културен etc. Вярвам, че и мъжете, и жените, които го правят, го правят за себе си, а не за партньора си, още повече пък за случайни хора...

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    за или против момчетата да са гейове - еми гейовете ще са за, другите против

Абе вие в час ли сте... я ходете си бръснете боровите гори между краката дето сиг. и маймунки подскачат насам-натам по дъбовете дето са изникнали...

Към авторката: Хващай резачката и си отсечи 2-та декара косми от тая п*тка и не ми гледай дупето! Ше бръсна аз... кучето ше го обръсна кът салам ше ми стане

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Абе всеки си взима решение и трябва да го прави за себе си...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    Абе вие в час ли сте... я ходете си бръснете боровите гори между краката дето сиг. и маймунки подскачат насам-натам по дъбовете дето са изникнали...

Към авторката: Хващай резачката и си отсечи 2-та декара косми от тая п*тка и не ми гледай дупето! Ше бръсна аз... кучето ше го обръсна кът салам ше ми стане

Лице направо ме изкефи :Д

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Бих си го обръснал само ако някоя желае после да ми тегли един език.
    Ох, и ти си един образ!!

Стига бе, хора! Убихте ме от смях. От 15-20 минути чета коментарите и се спуквам, спуууквам от смях!
    Според мен е наистина педалско (с извинение) мъжете да си бръснат космите в задните части. Жените според мен трябва да си ги бръснат, защото познавам такива, обичащи "аналния" секс! Нас мъжете не ни ебат (е все ще се намери някое изключение), но Вас? Попринцип аз като мъж се бръсна отдолу, под мишниците и си оставам едни бакенбарди. ТВЪРДО ПРОТИВ съм мъжете да си бръснем краката, ръцете, задните части ... още малко и където нямаме косми и там ще искате да се бръснем! Да, ако моята приятелка ме помоли - ще се обръсна. Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
    Да, всеки има право на свой собствен избор, за това сме и хора, но има някои неща, които трябва да си останат така, за да може да бъдем щастливи. Жените са щастливи като ги таковаме, ние сме щастливи с космите в задника, колкото и брутално да звучи.
    Относно коментарите за това как космите "пречат" на правилното изчистване с тоалетна хартия - мога да кажа само - ЕПИК ФЕЙЛ.
    Това може да стане само и единствено когато сте стояли във тоалетната над 40 минути, най-вероятно ако сте чели вестник, играли сте на лаптоп, слушали сте музика или пък сте заспали. Тогава е твърде възможно по гащите/прашките/боксерките да оставите апетитна следа.
    Попринцип не съм съгласен и със тезата - след всяко акане да се мият задните части.
    Да, хубаво е да се поддържа лична хигиена, както за да е спокоен човек, така и за да не почне да се чеша на някое обществено място. Просто в някои случаи не става номера. Примерно на 3 акания едно измиване е предостатъчно, за да се запази хигиената, защото ако сте в заведение примерно какво? - Ще вземете да се миете и там ли? Айде моля Ви се, на сто процента съм сигурен, че това не сте го правили и надали ще го направите дори веднъж през остатъка от живота Ви.
    Хора, ще Ви препоръчам едно нещичко - живейте си живота както Ви е кеф, не слушайте другите, правете каквото Ви е кеф и каквото мислите, че е най-добре за Вас! Човек греши, но от грешките си се учи (:

Мега фен
    Град
    <3
    авв че драматична тема ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ЛЕЛЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ САМО

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    хахахх...По-хигиенично вика...Нормални ли сте бе, хора, да си бръснеш гъза...Ако искате да го полираме, барабар с топките?
    По въпроса с хигиената:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ku4esmu4emoitoku4e Виж мнението
    Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
    Да разбирам, че се чувстваш мъж, щото имаш косми?
    Гениална теза.
    За мен дългата коса е символ на женственост, но космите (особено пък на места, на които е по-хигиенично да няма, като подмишници и задник) при мъжете далеч нямат същата функция. Държа да отбележа, че не съм от момичетата, които си падат по голи охлюви и приятелят ми има косми и по ръцете, и по краката, и по гърдите, и по гърба.

Не се бръсни, щом не ти харесва, ама не обяснявай как някой си бил педераст, щото се обезкосмявал. Малоумно е.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ku4esmu4emoitoku4e Виж мнението
    Стига бе, хора! Убихте ме от смях. От 15-20 минути чета коментарите и се спуквам, спуууквам от смях!
    Според мен е наистина педалско (с извинение) мъжете да си бръснат космите в задните части. Жените според мен трябва да си ги бръснат, защото познавам такива, обичащи "аналния" секс! Нас мъжете не ни ебат (е все ще се намери някое изключение), но Вас? Попринцип аз като мъж се бръсна отдолу, под мишниците и си оставам едни бакенбарди. ТВЪРДО ПРОТИВ съм мъжете да си бръснем краката, ръцете, задните части ... още малко и където нямаме косми и там ще искате да се бръснем! Да, ако моята приятелка ме помоли - ще се обръсна. Но като цяло не бих го направил, защото това звучи и изглежда ПЕДЕРАСТКО! Хора, свестете се, как да си бръснеме задниците? По тази логика нека всички момичета да се подстрижат 0 номер прически на главата?! Как ще се почувствате без коса? Е така ще се почувстваме и ние, не се притеснявайте!
    Да, всеки има право на свой собствен избор, за това сме и хора, но има някои неща, които трябва да си останат така, за да може да бъдем щастливи. Жените са щастливи като ги таковаме, ние сме щастливи с космите в задника, колкото и брутално да звучи.
    Относно коментарите за това как космите "пречат" на правилното изчистване с тоалетна хартия - мога да кажа само - ЕПИК ФЕЙЛ.
    Това може да стане само и единствено когато сте стояли във тоалетната над 40 минути, най-вероятно ако сте чели вестник, играли сте на лаптоп, слушали сте музика или пък сте заспали. Тогава е твърде възможно по гащите/прашките/боксерките да оставите апетитна следа.
    Попринцип не съм съгласен и със тезата - след всяко акане да се мият задните части.
    Да, хубаво е да се поддържа лична хигиена, както за да е спокоен човек, така и за да не почне да се чеша на някое обществено място. Просто в някои случаи не става номера. Примерно на 3 акания едно измиване е предостатъчно, за да се запази хигиената, защото ако сте в заведение примерно какво? - Ще вземете да се миете и там ли? Айде моля Ви се, на сто процента съм сигурен, че това не сте го правили и надали ще го направите дори веднъж през остатъка от живота Ви.
    Хора, ще Ви препоръчам едно нещичко - живейте си живота както Ви е кеф, не слушайте другите, правете каквото Ви е кеф и каквото мислите, че е най-добре за Вас! Човек греши, но от грешките си се учи (:
    И аз се спууууууууках, ама направо се пръснах от смях, докато ти четох баламурския коментар.
    Заспиване в кенефа ? Лаптоп ? Ти в час ли си... лол !
    Били сме щастливи с космите си в гъза.. е по-голяма простотия не знам от кога не бях чувал, сериозно ! Нито ми пречат, нито ме правят щастлив оО
    А примера с бръсненето на женските глави, дори няма да го коментирам

Бодливата тел отзад е знак за мъжество, колкото и тъпо да звучи всеки мъж, както и аз би го казал. Това не означава, че хигиената е по-малка в такъв случай. Все едно да слушам, че в днешно време се кастрирали, защото би било по-хигиенично. Бля, бля, бля.

anonymous708973
    Guest
    Разбира се, че да си обръснеш гъза е същото като да си блокираш възпроизводствените функции. Понякога се чудя дали изобщо имате глави на раменете.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Не ми харесва идеята за кола маска на гъзо =/
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    махам ги със съмобръсначка
    по друг начин не бих ги махал
    6б3З10

Повече от фен Аватара на babati
    От чисто естетическа гледна точка е по-добре да се бръснеш. Но идеята не е дастанеш по-гладък от жената, а да се вземеш така, че да не си неприятен. Аз използвам машинка за постригване с батерии за тялото и съм много доволен. Минавам се и месец след това съм в приличен вид по тялото. Гаджето ми казваше, че съм добре като за мъж, а азсе виждам, че не съм гнусен и това ми стига. Няманищо гейско в това. Много по-пе...... може да е ку....венското поведение на един мъж от едни косми.

anonymous708973
    Guest
    Ето ви хубаво мъжко мнение.
    Резултатът от машинката ми харесва доста повече от този след самобръсначката. Изключение са слабините - там искам гладко :д

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Явно искате да ми кажете, че се миете веднага след всяко акане ? При наличието на косми е малко нехигиенична ситуацията.
    Не нападам никого, само споделям обратната гледна точка, тъй като няма други подкрепящи я (почти де), а аз необичам да е някакво нечестно.
    Ами вече по заможните семейства използват биде-та в тях, а да не прозвучи грубо, не е проблем да минеш през тоалетната преди баня. ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да разбирам, че се чувстваш мъж, щото имаш косми?
    Гениална теза.
    За мен дългата коса е символ на женственост, но космите (особено пък на места, на които е по-хигиенично да няма, като подмишници и задник) при мъжете далеч нямат същата функция. Държа да отбележа, че не съм от момичетата, които си падат по голи охлюви и приятелят ми има косми и по ръцете, и по краката, и по гърдите, и по гърба.

Не се бръсни, щом не ти харесва, ама не обяснявай как някой си бил педераст, щото се обезкосмявал. Малоумно е.
    и по гъза имам. Пропусна
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Все тая. Принципът е важен.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Бих си го обръснал само ако някоя желае после да ми тегли един език.
    А такааааааа, най-истинското мнение.
    Коят мъ иска космат щ мъ имъ, ако тря го бръсна ще тря го ползва
    - Всички авто-части на едно място!

anonymous708973
    Guest
    Въпросът е дали на теб ще ти хареса тя да го ползва

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Все тая. Принципът е важен.
    Принципът?