- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ Иван Вазов - Пловдив
Някой може ли да ми каже колко е минималният бал за кандидатстване след 7 клас в ЕГ ,, Иван Вазов '' - Пловдив за 2012-2013 г. или къде мога да разбера ??))
Не мога да ви кажа колко е, ама мога да ви гарантирам, че правите огроооооооомна грешка.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защото е засенчена от Английската![]()
А вас с какъв бал са ви приели там?
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
ЕГ Пловдив не е ли по - добре ? ;д
Балът на ЕГ ,, Иван Вазов '' се определя в зависимост от оценките тази година на седмокласниците.Разбрах, че от близо 5000 ученици кандидатстващи тази година 2 374 са с двойки ,което е добре защото балът тази година ще е по-нисък и надя
вам се ще е добре и за теб! Но иначе баловете на гимназиите още на са изязли. :-Р
Всички гимназии са добри стига на теб да ти харесват! :–)
Мен също ме интересува балът, понеже моя не е много висок :/
Интересува ме и за ЕГ Пловдив?
Аз също това се питам . Разпитах приятели който живеят в Пловдив и ме увериха че това е едно от най-елитните им училища ! Казаха че бала е висок около и че се учи 4-5 часа на ден език !
С руската ще си скъсите живота.
В английската е по-добре-хем пак се учи, хем може и по-айляк да си я караш.
Руската не я харесвам,не знам защо.По-добре пробвайте в английската.Иначе аз съм в Мг-то.Сега съм девети класи влязох с бал 32.Има хора,които са и с много по-нисък бал от мен,тоест има класове с висок бал и такива с много нисък.На мен лично си ми харесва.Миналата година имах 19 часа английски и си ми беше супер яко![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
зависи от езика с който влизаш минималлният е за милата година е бил 31.... и нещо с италиански. на мен лично гимназията ми харесва и това за многото учене според мен не е вярно, за някой това не е проблем.
За момичетата г/д ви трябва 32 но зависи колко имат другите..иначе и английската и руската са добре обаче ще ви скъсат задниците ;ддд