.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Държиш се като дете. И наистина си такова. Само на 14 си. Какви купони, какви 5 лева?

Напълно нормално е родителите ти да извикат някой роднина да се грижи за теб, когато тях ги няма за цели 4 дена. През това време ще трябва да се готви и да се яде, и те се притесняват, при положение че ти си само на крехката възраст 14. Напълно разбираемо е те да искат възрастен и голям човек да е при вас, за да може те да си прекарат хубаво, без да се притесняват за теб и брат ти.

Ти се държиш като малко ощипано детенце, което е толкова ядосано, че не е получило своето. Мрънкаш как трябва да готвиш за всички, да си пишеш домашните и да предоставиш леглото на леля си. Абе, дете, осъзнай се. Аз на твоите години готвех и чистех и правех и струвах, и на всичкото отгоре и домашните си пишех. Ученето ти е задължение, което въобще трябва да отпишеш от списъка със задачи. То е задължително, и за него нямаш никакво право да се оплакваш. Трябвала да готви. О, горката. Че не можеш да свариш едни спагети или да опечеш едни картофи.

Родителите ти въобще не са ужасни. Ти си ужасната. Държиш се като 5 годишно лапе, да. Порасни и се осъзнай, и се извини на родителите си.
    a ти на крехката възраст 14 вече си се била проебала кво говориш изобщо

Ти пък да не си мислиш, че на леля ти тва и е мечтата да седи с тебе по цял ден.
    И кво толкова 4 дена, айде стягайте се всички, 'щото прекалявате вече.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    За всички, които ми се нахвърлиха за "купона". Първо да уточня, че аз нито пия, нито пуша. И под купон, имах предвид не 30 човека у нас, а 3 максимум 5 приятели.. И да, брат ми е много по-голям от мен-на 20. Както и да е, някои от вас не разбраха, че аз се ядосвам за това, че този път тя щеше да остане с преспиване. Попринцип винаги е идвал някой възрастен у нас, но само за вечеря и след това си е тръгвал. Затова този път се учудих, като разбрах, че леля ми ще остане и за преспиване.
    Все пак, поговорих с майка си и и обясних, че може леля ми да не преспива у нас. Тя се съгласи и си решихме проблема. Просто не разбирам защо трябваше да ми се нахвърляте така, че съм пушила,пиела, че големите купони съм щяла да правя..

П.П. сега прочетох и това за джобните. На мен ми дават по 5 лв на ден, които не харча и връщам на родителите си. Така че за мен не е кой знае какъв проблем.
    Последно редактирано от JustForFun : 05-22-2012 на 14:02

Имаш 5 теми с заглавие "Ужасни родители", осъзнай се малко и престани да ревеш за всяко нещо.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

я кажи сегаа..мина ли ти кризата? (Ве4е сме 13.06.2012г.)

лолио xD 10 букви разбира6 ли? :Д
    Последно редактирано от cherry2 : 06-13-2012 на 16:33

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Прочетох темата и не знам да се смея ли, да плача ли...
    +1 .........

Цитирай Първоначално написано от Sladichkoto0 Виж мнението
    +1 .........
    Смейте се :Д..Смехът е полезен

Еми добре, щом казваш ...

Голям фен Аватара на Ospi
    Такива са родителите. Но да ти кажа, не са канили леля ти с нагласата да ти правят гадно.

Постъпили са ужасно.И аз на твое място бих се разсърдила,както винаги правя като не стане моята.Разликата между нас е,че не обичам да оставам сама.Когато родителите ми отидат някъде и ако закъснеят им звъня да се прибират веднага.Не знам от какво е породен този страх,но вечер не ми е хубаво да съм само у нас.Може би е заради страшните филми,които постоянно гледам или заради развинтеното ми въображение.Сега съм на 13,може би след няколко години ще се чувствам точно като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си