.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Smile Вагинални капсули,Фарматекс

Здравейте,може ли малко информация за тези капсули? На колко процента предпазват от нежелана бременност и отделно предпазват ли от някой венерически болести? Ако може някой компетентен да ми разясни на дълго и на широко за този вид предпазване.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ако става въпрос за тези разтворимите ... предпазват до някакъв процент ... нз колко сигурен , но си имаше някои строги правила , като да не се мие със съпун,защото той неутрализирал действието и т.н . Спомням си , че когато ги ползвахме с девойката мен много ме пареше от тях ... незнам , не беше много приятно,но пробвай
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Важно ми е да знам до какъв процент, не за друго, а просто се чудим дали ще е проблем ако го направим без презерватив, а просто използвайки тези капсули. Благодаря за отговора.

Причиняват ужасен дискомфорт като парене/лютене често се случва субстанцията да изтече по време на акта и да омажете всичко + всичко това мацката трябва да ходи с превръска после защото това нещо колкото и да се мие не се маха а си тече бавно и славно в следващите 2 дни. До колко е ефикасно не мога да кажа защото е тествано веднъж и имаше ефект но няма да повторим.
    Съвет нека мацката отиде при генеколог и да и изпише противозачатъчни за да ви е спокойна главата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацката няма да е спокойна, щот страничните ефекти са на неин гръб.
    Любопитно ми е колко момчета ще си потиснат сперматогенезата, ако мъжките противозачатъчни се наложат на пазара.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си