- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Решение на омазняваща се коса
Хм, аз имам един с коприва. Ще си купя един с хума и ще ги редувам.
А това с яйцето... :д чула-недочула, че се слага яйце, влизам да се къпя, разбивам яйцето в ръба на ваната и си го пльоснах директно върху косата. Е, миришеше после. Не знам дали околните го усещаха, ама на мен ми вонеше![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хах, чак да ми окапва не.Ще гледам да я поохлаждам.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
аз не помня някой каза тука или пък някъде четохбебешка пудра
и си викам "са ако не стане ще вдигна световна война"
слагам на косата малко разтърках и уоу наистина имаше ефект некво ми стана сухичка изведнъж :3
относно това дали горещата вода влияе на косата, разрушава структурата на косъма, изтощава я, впоследствие косопад може би?
и съм чела, че йогите смятали, че една от причините косите ни да побеляват по-рано е именно къпането с гореща вода![]()
cheburashka
да права си къпането с гореща вода е голям фейл особено при омазняващата се коса не е хубаво гореща вода
scrooper
мойта е на бебино :д но каквато искаш си вземи ама да не фанеш да ръсиш отгоре както с пудра захар готвачите ръсят кекса отгорепросто то като се разтърка хубаво малкото количество не си личи
![]()
Масло от гроздови семки (преди шампоана) - използва се за регулиране на омазняването.
Хумата не знам до колко помага, след като самата тя изсушава кожата и би могла да предизвика хиперфункция на жлезите.
Не знам какъв шампоан използваш, но не трябва да е с агресивен пенител, нито да е "за мазна коса".
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Искам да попитам дали косата се маже с цялото яйце или само жълтък или белтък?И колко време трябва да се седи с яйцето?
![]()
Да, какво правите с това яйце? Едни казват жълтък, други- 2 белтъка на пяна...
always late but worth the wait!
Попринцип се слага само жълтък...ама съм чела,че за мазна коса белтъка се слагал.Ама и жълтъка е изсушаващ,нали?Ох,обърках се вече.;?
Оф, няква жена си слагала хума на главата (на суха коса), вместо пудра или сух шампоан. Пробвах, стана по- зле и после нанасях шампоан 3 пъти, за да се измие...
always late but worth the wait!
^ Аз слагам белтъка само.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you