- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По колко пари ви дават на ден :?
3-5 lv
5-7lv
7-10 lv
10-12 lv
12-14 lv
14-16lv
16-18 lv
18-20 lv
1-3 lv
20 + lv
призовавам всички 17-/18-годишни да кажат по колко джобни им дават на ден
5,7,10... различно
Най-често към 7-8. 11 клас съм
Eми като ходих на даскало по 5-10лв различно, а сега ми оставят по 10лв като ги изхарча пак искам и така/понякога за 1 ден ги харча понякога за 1-2 седмици-различно, но в най-скоро време почвам работа и без тва ми е неудобно да им искам пари, все пак съм на 19 почти-по принцип всеки ден ме питат " Колко пари искаш?" И някой път им казвам, че имам от предният път, почти винаги ми дават по 10лв, но ги харча за 5+ дни, не обичам да харча пари напразно и много рядко им искам
Последно редактирано от mlakniwe : 05-12-2012 на 17:28
Преди ми даваха от 5 до 10, сега сама си давам по толкова.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
брей много богати бе
Те родителите после да не се чудят защо децата им пушат - ами ,ако им даваха колкото е нужно пари- нямаше да остават 5 лв за цигари
На мен ми дават по 5, рядко повече и са ми достатъчно
Когато ще ходя някъде или на фитнес просто казвам и ми дават повече
2.50 на ден , преди 2 дни завърших.
Вас явно са ви поразглезили малко повече. Няма лошо само да не правите глупости с тия пари.
Винаги е различноКогато майка ми има само от 10-20 лв , ще ми даде 10
Иначе ,ако има по-дребни 5-7 ,а ако няма почти никакви - скромните 2 лв xD Нямам проблем с парите ,защото не харча много
![]()
Рядко се случва да ми дават вече. Предпочитам когато сам си ги заработя
И пак разполагам с към 50-60 на седмица
в зависимост от настроението им, но по малко от 5-8лв не съм поручавал на ден![]()
10 клас и ми дават месечно по около 600 лева накуп. Демек по около 20 лева ми се падат на ден.
10 - 12 лв на ден ми дават.. понякога по - малко. Ако ми потрябват за нещо им искам по повече
Дават ми към средата на месеца 20лв. и като ги изхарча казвам на майка ми, тя казва на баща ми "абе, детето няма пари", той вади портмонето и ми дава пак 20...
Хм.. ами понякога 10, понякога 20различно
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Различно. Най - често между 2 - 5 лева. Но най - вече 2, достатъчни са ми. Понякога ми дават по 10 лв., ако ще пазарувам някакви дрехи за себе си - тогава повечко. Ако ще излизам с приятели - също.Но нямам особено претенции, не харча много. Даже понякога изобщо и после си ми се събират много пари.
5-10 когато съм на училище
По 10 сега през лятото, но пък и аз си бачкам при татко и отделно взимам по 15-20 лв на ден. Бачкам средно по 3 дни в седмицата и не мога да се оплача. А и аз не харча много, когато не съм на училище.
Последно редактирано от TheBobqk : 08-09-2012 на 11:51
^^^
Бургас <3
когато бях на тия години и майка ми и баща ми даваха пари понеже са разведени и всеки гледа да даде повече
сигурно съм харчил колкото 2 мин. заплати на месец
сега обаче като трябва да работя за да имам пари съм далеч от такова безразличие спрямо тях (парите)
3000 на ден , а ако съм на даскало ходя с частният (семеен) хипопотам и тогава ми дават към 5000 , но разбира се отделно 10000 за храна и 20000 ако случайно бъда отвлечен и ми искат откуп....