.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Кое по-точно му е притеснителното? Не те е срам да се съблечеш пред нея и да си го размахваш, ама се притесняваш като те погледне в очите....

Супер фен Аватара на djipsito
    Зависи от парта. Пък като правя френска даже и от парта не зависи, просто си гледам работата. Като се чукаме вече е друго. Възбужда ме по принцип, само с един ми се е случвало да му кажа да не ме гледа, щото изглежда страшен. Просто не ме кефеше погледа му и като се втренчеше в мен докато ме лижеше забравях за кефа. Така де, другите пъти като го видех, че ме зяпа, отвръщах поглед.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    На мен ми харесва

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И на мен ми харесва. Като цяло обожавам да ме гледат в очите, дори в най-обикновен разговор и абсолютно винаги гледам хората в очите... По време на секс пък е супер готино.
    Everything changes, but beauty remains ...

Яко е, ама аз понякога като се загледам в очите му и не знам защо или се разсейвам, или ми става смешно ;д
    Иначе се дразня, когато примерно го правим до някое огледало, и той постоянно е втренчен в огледалото и сякаш гледа отстрани какво става. Тъпо е някак си ..

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

ми се е случвало да му кажа да не ме гледа, щото изглежда страшен.

И аз имах един такъв, най-лошото беше, че обичаше да ме гледа, докато спя и всеки път, като се събуждах ме гледаше. Много беше крийпи.

Иначе, когато го правя с лЬОбоФ - да. При други обстоятелства най-малкото няма нужда, 'щото явно сме се събрали да се ебемЕ, не да се гледаме. То в такава ситуация няма и много място за позите, където има визуален контакт.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Обожавам. Някакво още по-мръснишко ми става. И попринцип обичам да се гледаме в очите особено, когато сме гушнати.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Да, но не и да се ококори право в мен и да не отмества поглед.
    Възбуждащо е, когато очите ни се срещат точно в кулминационните моменти.

Подкрепям

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Аз не се притеснявам, но когато започна да го гледам, не продължително, естествено, дори за малко, той започва да се смее. Ясно, неудобно му е, смешно му е, неловко му е.. и оттогава не го правя. Иначе аз нямам проблем с това.
    Подкрепям !!!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не ме притеснява, но най-често просто ни се засичат погледите за няколко секунди, не се гледаме така продължително.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на alchy
    Не , никакво притеснение , даже като се гледаме се чувстваме още по-добре и възбудата става по-голяма !!! Има един лаф
    " като те чукам , ще ме гледаш в очите "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си