- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявате ли се когато ..
Кое по-точно му е притеснителното? Не те е срам да се съблечеш пред нея и да си го размахваш, ама се притесняваш като те погледне в очите....
Зависи от парта. Пък като правя френска даже и от парта не зависи, просто си гледам работата. Като се чукаме вече е друго. Възбужда ме по принцип, само с един ми се е случвало да му кажа да не ме гледа, щото изглежда страшен. Просто не ме кефеше погледа му и като се втренчеше в мен докато ме лижеше забравях за кефа. Така де, другите пъти като го видех, че ме зяпа, отвръщах поглед.
Първоначално написано от antifashionshit
И на мен ми харесва. Като цяло обожавам да ме гледат в очите, дори в най-обикновен разговор и абсолютно винаги гледам хората в очите... По време на секс пък е супер готино.
Everything changes, but beauty remains ...
Яко е, ама аз понякога като се загледам в очите му и не знам защо или се разсейвам, или ми става смешно ;д
Иначе се дразня, когато примерно го правим до някое огледало, и той постоянно е втренчен в огледалото и сякаш гледа отстрани какво става. Тъпо е някак си ..
И аз имах един такъв, най-лошото беше, че обичаше да ме гледа, докато спя и всеки път, като се събуждах ме гледаше.Много беше крийпи.
Иначе, когато го правя с лЬОбоФ - да. При други обстоятелства най-малкото няма нужда, 'щото явно сме се събрали да се ебемЕ, не да се гледаме. То в такава ситуация няма и много място за позите, където има визуален контакт.
Обожавам. Някакво още по-мръснишко ми става. И попринцип обичам да се гледаме в очите особено, когато сме гушнати.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не ме притеснява, но най-често просто ни се засичат погледите за няколко секунди, не се гледаме така продължително.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не , никакво притеснение , даже като се гледаме се чувстваме още по-добре и възбудата става по-голяма !!! Има един лаф
" като те чукам , ще ме гледаш в очите "![]()