.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Не чета каква да е литература.
    Тази ще е нещо като пътепис, с елементи на приключение ... пък и с автограф от автора

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Ще трябва да си намериш добър редактор... като знаем колко си грамотен, писателю
    Каква книга ще пишеш като нямаш никакъв стил на писане? Книгата не е като един дълъг пост във форума..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Ще трябва да си намериш добър редактор... като знаем колко си грамотен, писателю
    Каква книга ще пишеш като нямаш никакъв стил на писане? Книгата не е като един дълъг пост във форума..
    Всъщност няма да има редактор и издателства, лично аз ще си я продавам. А ти - ученичке, ни най-малко имаш право да ми правиш забележки относно грамотността!

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Всъщност няма да има редактор и издателства, лично аз ще си я продавам. А ти - ученичке, ни най-малко имаш право да ми правиш забележки относно грамотността!
    Разликата между това, че аз съм ученичка, а ти студент са само и единствено няколко години. Като искаш си пиши пътеписите как ходиш по Османските земи, живей още с родителите си и мисли с акъла на 12 годишен, но важното е, че ти си СТУДЕНТ Уау! Толкова недостижимо е да си студент в Пловдив в университет, който е на 7531893465832890234742309 място в света, изпреварван дори от университети в Африка, но ти си студент, извинявай, това е толкова престижно и непосилно за обикновените хора....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Разликата между това, че аз съм ученичка, а ти студент са само и единствено няколко години. Като искаш си пиши пътеписите как ходиш по Османските земи, живей още с родителите си и мисли с акъла на 12 годишен, но важното е, че ти си СТУДЕНТ Уау! Толкова недостижимо е да си студент в Пловдив в университет, който е на 7531893465832890234742309 място в света, изпреварван дори от университети в Африка, но ти си студент, извинявай, това е толкова престижно и непосилно за обикновените хора....
    Така е, затова спри да ми се дървиш, защото не си ми на нивото!

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Така е, затова спри да ми се дървиш, защото не си ми на нивото!
    То може да има задръстени и ограничени хора ама ти прекаляваш. На твоите години е крайно време да разбереш, че животът не се върти около циганския квартал в Пловдив и мизерния ти университет. Ходи си в Турция дано там да са ти на нивото..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си