- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли шанс
Историята е следната - имам един познат, с който живеем близо и преди време малко след като се запознахме ми правеше намеци да отида да му правя компания, че не искал да заспива сам, аз 2 пъти му отказах, след това той ме покани на кафе и аз приех, ама не се обади и после каза, че бил на работа. Стана ми неловко и не писах повече, негов приятел започна да ни кани с тях пред къщата им и той си говори много с мен, приятелките ми казват, че ме харесвал, ама никога не ми е писал да излезем само двамата, събираме се често навън, ама никога не ме е канил като е сам. Мислите ли, че има шанс да направи нещо, или просто вече ме счита само за приятелка
Ако наистина те харесва има шанс да направи нещо въпросът е КОГА?! Ей това преебава всичко да седиш и да чакаш да слезе някой от небето и да ти каже "Давай сега е момента да идеш при нея/него и да и/му кажеш ...." . Другия вариант е наистина да си във friendzone пространството ама какво да ти кажа не трябва да ти пука.
Той каза, че тя каза, че те са казали ? Ебати тъпото обяснение... И все пак :
От т'ва което разбрах.. защо трябва някой да ви е телеграфна агенция. Зашо трябва негови приятели да те канят от негово име, или прочие. Пък и в крайна сметка, ако толкова напираш, вземи инициативата. Звънни му (макар че вече е "пиши му") уж ей така да се чуете и в разговора просто подхвърли "Пууу днес/утре/в други ден/другата седмица/след сто години, нямам с кого да пия кафе, или нещо от сорта и т'ва е. То верно, че момчетата би трябвало да правим първите крачки, ама и ти може да му покажеш така "небрежно", че имаш интерес към него.
Кой те харесва, че не разбрах? Въпросният или неговия приятел?
^мда, и аз това не разбрах, и все пак бих ти казала ти да вземеш инициативата, щом той си бие пас ... ако стане - стане, ако не, поне ще си опитала ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Това какво казват приятелките ти няма никакво значение, важно е ти как го усещаш. Ако смяташ, че има тръпка, искра или каквото там му се казва - действай. Покани го ти, няма нищо страшно или нередно в това да поемеш инициативата.
Хм, вече се обърках кой кого харесва и какво точно е станало
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Престани да вярваш на хорските слухове - той казал, ама оня казал. Хората обичат да си внушават и измислят най - различни неща, увери се сама, че това е истина. Пък и като толкова напираш - покани го ти, защо трябва да чакаш той пръв да поеме инициативата?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥