Е, знаете, сериозна...Колко да е сериозна?
Обаче наистина имам нужда да споделя, някой да ми влезне в положението...И дори да получа съвет.
Така. Вчера разбрах, че са ми одобрили молбата за самостоятелна форма на обучение. Да, ама за другата учебна година.
Т.е. кур за мен, наебали са ме. Така ми се губят две години. Тази година повтарях, обаче сега тази година ми е незавършена...Тоест догодина ще ми е трета година един и същи клас. Което е много очарователно, все едно съм много тъпа. Но не съм тъпа, по-скоро мързелива. Та, тази година нямам завършен първи срок и това "автоматично ме изхвърля от образователната система", цитирайки директорката. И не мога да завърша тази година, дори и да искам...Поне според тях.
Сега... Има ли някаква 'вратичка'? Все трябва да мога да направя нещо. С'я, който и друг да питам има някаква полза да ме преебе, примерно, "за да си науча урока". Но вие дори и да знаете нещо нямате защо да ме лъжете. (Т'ва прозвуча много параноично.)
Та, аз принципно как мога да получа някаква (професионална) квалификация? Смисъл, като какво. Щото така дори и да ми пропадне учебната година ще съм направила нещо.
Главата на Исус е на върха на пентаграмата, заедно с масонски символи в една картина над мен и не мога да се съсредоточа и да пиша адекватно.
Обичам ви. <3