- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И к'во правим с'я? Сериозна тема.
Средното ще ти трябва дори ако искаш да изкараш книжка. Иначе сега може да се запишеш на някви курсове, където да добиеш някви знания и практически умения (примерно за барман, фризьор или нещо подобно). Там няма да ти искат никакво образование.
Welcome to the Jungle...
Иначе...Ще е много пропаднало от моя страна, ако не се кача на капиталистическата въртележка и не стана роб на еврейската система, нали? Ще е много пропаднало, ако не се стремя да си взема кола с която да унищожавам планетата и с която да храня буржоазията? Ще е много пропаднало, ако не искам мръсни, чифутски пари, нали? Ще е много пропаднало, ако не не се пречупя пред системата? Недай си боже и да ми е писнало от пропаганда. Колко пропаднало от моя страна.
Слава Богу, Исуса Христа, Агнецо Божий, Мечо Пух и Светият Дух, че не съм ви кръвна роднина, че тогава щяхте да се самоубиете.
те всички наркомани и друсачи се оправдават, видиш ли със 'капитализма'.
wtf бе, какъв капитализъм, какви чифутски пари бе, мързи те та 2 не виждаш и си яко пропаднала на 18 ли си колко си, буржоазията ти била виновна![]()
не си търси оправдание, а зЕми се зАсрами малко до кво ниво си паднала и се стягай о-време, че накрая ше свършиш в някоя комуна... напук на 'системата'..
Бтв и мен не ме кефи Вонегът.![]()
Точно на Нели й показвах Плинй Млади, на пейките зад ццс. http://www.bgold-books.com/covers/20061228_001323_1.jpg Така изглежда, а ти как си го видяла не знам.Нямам причина да лъжа какво чета.
![]()
Ако толкова не ми вярваш я питай нея.![]()