- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И к'во правим с'я? Сериозна тема.
"Т.е. кур за мен, наебали са ме."
Единствено и само ти си се наебала сладко, сладко...Имаш голям късмет, че са ти одобрили молбата при положение, че нямаш завършен първи срок.. Хиляди пъти по-лесно е да седнеш и да си научиш нещата, отколкото да си вгорчаваш живота. Четеш кукуто, което рисува вагини и женски гащи по книгите си, а те мързи да завършиш.![]()
Имам братовчедка(слава Богу не ми е кръвна роднина ), която повтаря няколко пъти и завърши на 21г. Сега е майка на 23г. и е изпаднала в депресия как да си намери работа.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
К'во, к'во?Кой е този човек/куку?
Имам една съседка и тя е същата история. Ама не казва, че е майка, а казва, че е 'изпикала едно бебе' и да се 'ебем в гъз'.Ама тя казва, че има 20 кила платина и затова не работи. Даже ни храни котките с шампанско и хайвер
под формата на използвани превръзки.
Иначе...Ще е много пропаднало от моя страна, ако не се кача на капиталистическата въртележка и не стана роб на еврейската система, нали? Ще е много пропаднало, ако не се стремя да си взема кола с която да унищожавам планетата и с която да храня буржоазията? Ще е много пропаднало, ако не искам мръсни, чифутски пари, нали? Ще е много пропаднало, ако не не се пречупя пред системата? Недай си боже и да ми е писнало от пропаганда. Колко пропаднало от моя страна.
Слава Богу, Исуса Христа, Агнецо Божий, Мечо Пух и Светият Дух, че не съм ви кръвна роднина, че тогава щяхте да се самоубиете.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
те всички наркомани и друсачи се оправдават, видиш ли със 'капитализма'.
wtf бе, какъв капитализъм, какви чифутски пари бе, мързи те та 2 не виждаш и си яко пропаднала на 18 ли си колко си, буржоазията ти била виновна![]()
не си търси оправдание, а зЕми се зАсрами малко до кво ниво си паднала и се стягай о-време, че накрая ше свършиш в някоя комуна... напук на 'системата'..
Бтв и мен не ме кефи Вонегът.![]()
Точно на Нели й показвах Плинй Млади, на пейките зад ццс. http://www.bgold-books.com/covers/20061228_001323_1.jpg Така изглежда, а ти как си го видяла не знам.Нямам причина да лъжа какво чета.
![]()
Ако толкова не ми вярваш я питай нея.![]()
Пожелавам ти искрено да държиш в ръцете си диплома за средно образование и да се видиш, като абитуриентка.
Стегни се малко. Познавам хора, които взима по 2-3 години за 1.
То мързелът не прощава... хубаво ругаете срещу капитализма, ама хлябът се купува с пари
Сетих се за подходяща песен.
"Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Drugs are good."
Всичко е до време. Ще видиш, че някой ден много ще ти трябва тая диплома.
Гледай си перспективите и не се занимавай с глупости.
Toчно,защото всеки я има. Защото, като отиде след 1-2 години да си потърси работа, няма да я вземат дори за хигиенистка без диплома за средно.
Или дай да я кара като циганите, без образование, по катуните,.от там открадне желязо, от там изпроси цигара.
Не вярвам някой да иска да води този живот.
Твоя акъл,глобале, всичко го знаем. Не мисля, че трябва точно ти, да си някакъв, определящ нормите и критериите.
Обещавам после един хубав пост по темата.![]()