- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Апък ....... да ви кажа пъъъъък
Начи преди няколко дни събуждам са сабахлен и гледам през прозореца няква тлъста хлебарка са пльоснала на климатика обърната по гръб и задника и размазан.... червата и бяха отвънка.... Ама тая гад още мърдаше !
Поглеждам вечерта и още мърдаше ..... на другата сутрин пак мърдаше..... гледам вечерта тва животно и още и мърдаха антенкитеЧааак на другата сутрин беше умряла . Демек беше изкарала около 48 часа така
А пък вчера към обяд една голяма муха беше влезнала и бръмчеше из къщи. Свалих я с един парцал, откъсах и две от краченцата да не може да бяга и я сложих по гръб на терасата в една капачка от течен шоколад пълна с вода за гълъбите, щот съм сложил едно панерче и там слагам хляб и водичка щот идват едно семейство гълъби ама понякога идват и цинигурчета и така.... ама тва е съвсем друга история.
Та след няколко часа пуших цигара на терасата и поглеждам да видя тая муха дали е там още или са я изяли пиленцатата.... та беше още там. Леко я жузнах с цигарата да видя дали е още жива и тя веднага се разбръмча. Даже се хвана с краченцата за цигарата и се мъчеше да избяга от водната клопка. Аз обаче я оставих да агонизира.
Неска ставам и гледам мухата някак си беше успяла да излезне от капачката и беше се проснала по гръб.... помислих, че е умряла. Жузнах я с цигарата и установих, че е още жива
Ся пак я сложих в капачката с вода и ша видим аджеба колко време ще живее.... хммм
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
@____________________@![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Pikachu : 05-17-2012 на 06:48
имаш си готини домашни любимци.. аз си имам една мушичка, която си седи на монитора от няколко дни и все ми бяга.. :д .. не знам само как да я кръстя.. може да е Gangsta Fly .. или thegreenzombiefly ^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
^^ Тва не е нищо, преди няколко години имаше една муха, дето ми даваше да я галя![]()
Играехме си 1, 2 часа и после ми омръзна и я убих![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
какъв си безмлостен![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free