.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Exclamation Всеки хомосексуален човек,моля ви помогнете ми !!!

Аз съм един от вас или по-точно също съм хомосексуален.Проблема е,че не мога да съобщя на нашите за моята така наречена "сексуална ориентация".Малко ме е страх да споделя с тях и реших,че има хора,които също са като мен и могат да ми помогнат,а и също така не мога да си намеря гадже от моя пол,а и без това целия клас ме бъзика и ми казват разни неща.Помогнете ми!!!

Вие сте гнусни и трябва да се лекувате !!!

това е тема само за хомосексуални!!!а и това не е болест

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не им казвай, изчакай, докато станеш на 18. Сега ще ги фрапираш, възможно е да реагират обратното на добре, и да те накажат, не се знае как ще го понесат.
    А е тъпо, че има толкова тесногръди хора.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

аз съм такъв от както станах 2-и клас

Кое бе-въобще не съм ограничен,просто гледам трезво на нещата и нормално.А ако и баща ти е нормален по-добре не му казвай.

Ти познаваш родителите си най-добре. Ако са по-консервативни и знаеш, че няма да проявят разбиране, не им казвай...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако ми беше син щеше да спиш до някоя кофа за боклук.Я се стегни малко бе !

http://www.book.store.bg/p24236/prev...-nikolozi.html Прочети това и ако още мислиш, че си. Пак ела тук и пиши... Има разлика да смяташ, че имаш такава ориентация и да имаш такава идентичност. Понякога, когато липсва или е не добър ролевия модел може да се получи такова нещо. Не бързай с констатациите, не знам дали си чел по темата, но е хубаво да прочетеш малко по нея.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ей какъв е тоя зор на всички да се похвалите, майка ви мръсна... ходи на парада, всички да разберат че си даваш гъза
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти сам си познава родителите,ние не можем да знаем как ще реагират. В повечето случаи майките са по-разбиращите, докато бащите винаги са войнствената страна така да се каже. Едва ли си малък, просто изчакай достатъчно време, прецени ситуацията и тогава реши дали да им казваш.
    maDamn

Супер фен Аватара на djipsito
    Що да се хвали бе ? Иска съвет момчето, да ви ебъ в гъза.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    кхъ кхъ... очевиден трол/извратеняк:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10162521

http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10159022

ПП: Като овце сте мама му стара...
    - Всички авто-части на едно място!

Господин Изрод (така поне ти е прякора) аз отскоро отново почнах да пиша, така че не съм наясно с всичко, пък и не ми е първата работа да следя всеки един потребител какво и къде пише. Така че овчите коментари си ги запази за себе си...
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Еееебаси змията!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Господин Изрод (така поне ти е прякора) аз отскоро отново почнах да пиша, така че не съм наясно с всичко, пък и не ми е първата работа да следя всеки един потребител какво и къде пише. Така че овчите коментари си ги запази за себе си...
    не е ли ако искам?
    - Всички авто-части на едно място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си