- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Давайте съвети !!!!!!!!
valdesbg много добре си ги обясни нещата![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Общи познати.
Винаги е най-вървежната тема, заедно с книги, филми, времето,даскало и бъдещи планове.
Не се притеснявай, в повечето случаи разговорът тръгва естествено и няма нужда да се шашкаш.
Обичайните неща... Коли, игри, часовници, вина, изкуство, класическа музика, различно кътчета от света, политика, икономика и тн...
Говори за това как караш 250 кубика с докОменти за 50, щом ти е цел да парадираш с мотора и искаш да я повозиш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами.. аз мисля че ако не си уговориш втора среща ще е странно. Най-малкото ще показва липса на интерес.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Странно не , някой го правят други не . Доводите са ми такива че момичето може да не ти се е изкефило, и ти вече аре бързо 2ра среща вече наясно с това къде ще и ходите ( някой се филмират , даже не са малко ) . За тва не мен мисълта ми е да изчакаш 2-3 дена да премисли нещата , звънкаш и . Просто представете си някой не ви кефи и ви се натиска , пък и му е неприятно и се притеяснява да ви го каже в очите .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Просто бъди себе си. Темите сами ще дойдат....Банално, но вярно
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ин дъ фейс е права. Ако за 2-3 часа не се усетиш дали се кефите взаимно не знам. Ако не се кефя на момата.. общо взето не обещавам нищо, а ако тя предложи ще откажа. Ако тя не ми се кефи (а това е очевидно) няма да се бутам.
Та... тия 2-3 дена са прекалено много за мен. Или на момента ще се уговорим ако си се кефим, или не се кефим и няма да се видим повече. И в двата случая няма защо да се протаква.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Попринцип сте прави, ама хора много и много от тях са различни и реагират различно , аз винаги попадам на хора дето не са наясно със себе си и какво искат , нещата се проточват дълго ( много повече от 1-2 дена ) . Така де тва е щото им давам време , не бързам и аз самия .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Бъди себе си. Няма смисъл да си правиш предварителни планове и сценарии , относно какво ще кажеш и какво ще направиш. Защото когато дойде момента, шанса да го забравиш , е повече от огромен. Отпускаш се и не му мислиш много. Говорете си за общи неща, интересувай се от нейните хобита и интереси. Убедена съм, че по тоя начин ще се получи доста добър разговор.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥