.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    valdesbg много добре си ги обясни нещата
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Общи познати.
    Винаги е най-вървежната тема, заедно с книги, филми, времето,даскало и бъдещи планове.
    Не се притеснявай, в повечето случаи разговорът тръгва естествено и няма нужда да се шашкаш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Обичайните неща... Коли, игри, часовници, вина, изкуство, класическа музика, различно кътчета от света, политика, икономика и тн...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Говори за това как караш 250 кубика с докОменти за 50, щом ти е цел да парадираш с мотора и искаш да я повозиш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    По време на първа среща е доста (леко казано ), нетактично да си уговаряш следващата среща . Сама се замисли защо.
    Мислих, мислих и нищо не измислих. Много от първите ми срещи са приключвали с уговорка за втори. "Беше ми много приятно, ще се радвам да се видим отново. Другата седмица ще дават еди кой си филм, искаш ли да отидем заедно"...Не разбирам кое му е нетактичното.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ами.. аз мисля че ако не си уговориш втора среща ще е странно. Най-малкото ще показва липса на интерес.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на N1ksun
    Странно не , някой го правят други не . Доводите са ми такива че момичето може да не ти се е изкефило, и ти вече аре бързо 2ра среща вече наясно с това къде ще и ходите ( някой се филмират , даже не са малко ) . За тва не мен мисълта ми е да изчакаш 2-3 дена да премисли нещата , звънкаш и . Просто представете си някой не ви кефи и ви се натиска , пък и му е неприятно и се притеяснява да ви го каже в очите .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Странно не , някой го правят други не . Доводите са ми такива че момичето може да не ти се е изкефило, и ти вече аре бързо 2ра среща вече наясно с това къде ще и ходите ( някой се филмират , даже не са малко ) . За тва не мен мисълта ми е да изчакаш 2-3 дена да премисли нещата , звънкаш и . Просто представете си някой не ви кефи и ви се натиска , пък и му е неприятно и се притеяснява да ви го каже в очите .
    E то това до края на срещата става ясно. Да сте заедно 2-3 часа и да не си разбрал дали отсрещния ти се кефи ми се струва по-странно. Лично мнение.

Просто бъди себе си. Темите сами ще дойдат....Банално, но вярно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ин дъ фейс е права. Ако за 2-3 часа не се усетиш дали се кефите взаимно не знам. Ако не се кефя на момата.. общо взето не обещавам нищо, а ако тя предложи ще откажа. Ако тя не ми се кефи (а това е очевидно) няма да се бутам.

Та... тия 2-3 дена са прекалено много за мен. Или на момента ще се уговорим ако си се кефим, или не се кефим и няма да се видим повече. И в двата случая няма защо да се протаква.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на N1ksun
    Попринцип сте прави, ама хора много и много от тях са различни и реагират различно , аз винаги попадам на хора дето не са наясно със себе си и какво искат , нещата се проточват дълго ( много повече от 1-2 дена ) . Така де тва е щото им давам време , не бързам и аз самия .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бъди себе си. Няма смисъл да си правиш предварителни планове и сценарии , относно какво ще кажеш и какво ще направиш. Защото когато дойде момента, шанса да го забравиш , е повече от огромен. Отпускаш се и не му мислиш много. Говорете си за общи неща, интересувай се от нейните хобита и интереси. Убедена съм, че по тоя начин ще се получи доста добър разговор.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си