.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Smile Какво е мнението ви за марихуаната?

Какво е отношението ви към най-успорваното растение? Най-подходящият метод за справяне със стреса,успокоително,обезбо ляващо или дяволско растение което води към депресия и лошо физическо състояние ? )

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    в марихуаната няма абсолютно нищо вредно.. а и да има, е сто пъти по-безвредна от алкохола например.. аз лично не виждам никакъв смисъл в това, тя да не е легална, защото в крайна сметка това си е растение.. все едно да забранят легализацията на краставиците.. а и е доказано, че няма нищо общо с наркотиците и тем подобни шитни.. после ще си допълня мнението, че сега нямам време :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Само един път съм пушила, но тогава бях в Холандия, където тревата е чиста, а не друсана. Там хората, които употребяват трева са много по-различни. Умни, адекватни, без торбички или белези от деградация, докато в България всеки човек, който познавам, който пуши трева е пълна развалина. В умерено количество и да е качествена не съм против. На приятеля ми му липсват нерви в гръбначния стълб и изпитва адски болки и лекарите му предписаха да пуши трева. В такъв случай не съм против, след като това растение може да облекчи страданията на даден човек.
    Според мен тревата в България трябва да се легализира само за хора, които имат нуждата от нея (Хора с липсващи крайници, хора с мигрена, травми и тн), но за останалите да има стриктен контрол.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Много положително ми е мнението : )

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Според мен тревата в България трябва да се легализира само за хора, които имат нуждата от нея (Хора с липсващи крайници, хора с мигрена, травми и тн), но за останалите да има стриктен контрол.
    Това ми е мнението..
    Не съм съгласна всеки втори да се напушва..За мен е отвратителна гледка.
    Имам позната която преди пушеше и постоянно я гонеше някаква параноя.
    Аз лично, не съм пробвала и не смятам да пробвам.

Като за опият ми е негативно мението. За медицински цели и лечение го приемам.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аве я си спортувайте, ко ще ми пушете тия шитове, после да не знаете къде се намирате. Бахти и болните лапета... казармата ще ви опрай

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    аве я си спортувайте, ко ще ми пушете тия шитове, после да не знаете къде се намирате. Бахти и болните лапета... казармата ще ви опрай
    +1............
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на mlakniwe
    не знам кво е това

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не е отрицателно.Нямам нищо против да се пуши,стига човекът да се усеща.Познавам хора,които си се напушват стабилно и все пак нито са пропаднали,нито са тъпи(реално са сред най-ерудираните хора,които познавам).Познавам и други,които пък са пълни развалини и отрепки.Аз лично не пуша(евентуално веднъж на няколко месеца,ако така дойде в компанията)-не защото го смятам за пропаднало,а защото не мога да плувам после .
    Време е да разберете,че и при това,както всичко друго,няма общ знаменател.Както и при алкохола(въпреки че тревата май е по-безвредна,не съм особено запознат),тук всичко зависи от човека.Тя не е нито кокаин,нито хероин,нито какво много хора твърдят "стъпало към тях".И както много хора са пристрастени към алкохола и компютърни игри и какво ли не,така има и пристрастени към тревата.Обаче има и много,които си я пушат с мярка и са си супер.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Мнението ми е ВСЕ ТАЯ.Аз също пуша от време на време,но примерно когато приятелят ми се напуши,ме дразни много,не мен лично,а по принцип и не знам защо Може би защото ми изглежда съвсем друг човек,или по точно "фалшивото му друго аз".Докато е под влиянието на марихуаната се държи по един начин,нямам предвид,че се хили като побъркан или нещо такова,защото това е почти при всеки,просто .. отношението му към мен тогава е едно,като го пусне е друго.За него да я забранят,пък другите да си пушат колкото искат!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    .
    докато в България всеки човек, който познавам, който пуши трева е пълна развалина. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В такъв случай не съм против, след като това растение може да облекчи страданията на даден човек.
    напълноо !!! Точно и ясно !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Ако се прекалява съм против...

Като цяло не виждам нищо лошо в тревата. Нека да си се кефят хората, и без тва само малките радости ни останаха :l

Повече от фен
    Мразя употребяващите я, които я издигат на пиедестал като вълшебна субстанция, която лекува рак и спин и намества чакри и торзионни полета.

И живота им се върти изцяло около нея.

Заради такива съм против легализацията.

Ако я легализират светът ще стане едно по-мирно място. Като гледам много хора са пропушили, а на не малка част от другите им е все тая. Дори си мисля, че ако питат населението дали иска легализация ще можем да си пушим на воля.

Прекаляването с марихуана е нормлано явление и не е смилена основа, на която да се обявиш против легализацията й. Все пак хората сме способни да прекаляваме с всичко, но не съм чул алкохола и цигарите да са забранени.

SMOKE ON!

Повече от фен
    Прекаляването с марихуана е нормално явление. Нека легализираме.

Изисква се мисъл, зелени друже.

Положително ми е мнението, но не искам легализация, искам декриминализация.
    hi.
    Uhm, I'm just wondering,
    have you got any kind of
    like sort of punky, electronica,
    kind of grime. Kind of like new
    wave grime. But with kinda
    maybe like with broken beats.
    Like kinda dubby broken beats
    but a little bit kinda soulful.
    Like kinda drum and bassy but
    kinda more broken drum and
    bass. Like kind of broken beats
    but break beat kinda broken
    drum and bass. Kind of.
    Do you know what i mean?
    No?

Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Прекаляването с марихуана е нормално явление. Нека легализираме.

Изисква се мисъл, зелени друже.
    Не съм написал нищо такова, просто ти не си ме разбрал.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Не е отрицателно.Нямам нищо против да се пуши,стига човекът да се усеща.Познавам хора,които си се напушват стабилно и все пак нито са пропаднали,нито са тъпи(реално са сред най-ерудираните хора,които познавам).
    абсолютно.. има толкова много пропаднали и умствено ограничени тийнове за мен (адидас батки, кифли и тн.), че тревоманите сравнение с тях са цвете за мирисане. пък и съм била свидетел как един не много умно момче, когато е напушен го удрят едни такива велики, смислени мисли, че стоя изумена просто ;д всеки има нужда и правото, разбира се, да се чувства щастлив.. ако това е начинът за някои, окей.. жалко само, че не могат по друг начин да изпитат щастието

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wartburg353 Виж мнението
    Не съм написал нищо такова, просто ти не си ме разбрал.
    ...

Не бе, думичка от това не си написал

Писах и за двете, но не съм ги свързвал изобщо по начина, по който ти ги свърза. Дори са споменати в точно обратен ред. Идеята ми е че има по-смилени причини заради които да се обявиш против марихуаната, а не като повече хора - Ми те прекаляват бла бла бла...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    абсолютно.. има толкова много пропаднали и умствено ограничени тийнове за мен (адидас батки, кифли и тн.), че тревоманите сравнение с тях са цвете за мирисане. пък и съм била свидетел как един не много умно момче, когато е напушен го удрят едни такива велики, смислени мисли, че стоя изумена просто ;д всеки има нужда и правото, разбира се, да се чувства щастлив.. ако това е начинът за някои, окей.. жалко само, че не могат по друг начин да изпитат щастието
    понякога адидас батките не са толкова прости за колкото ги имате, и не са долни тревомани

Повече от фен
    Ми те ти коза в действие - не можеш да си структирураш правилно теза, аргументи и мисъл...

Окей, дай някоя по-смислена причина, аз пък ще ти обясня накратко защо 'прекаляването' с марихуана е смислен довод.

Психична зависимост определено се създава и тя е много по-интересна от тази към цигарите/алкохола, защото те прави апатичен към реалността и те кара да желаеш да се откъсваш от нея все повече и повече. Живееш си в един илюзорен(мнооого ключова думичка) свят и не те ебе кво се случва около теб...централно място в ежедневието ти заема мисълта как ще се напушиш като животно след еди си колко време, а през това време не можеш да се сетиш за друга занимавка...Цялата тази схема си я представи в една или друга степен валидна за много по-голяма част от населението, отколкото е сега, щото хорицата сме си лабилни.

Само това ни липсва.

Едит: разграничавай понятията легализация и декриминализация (за всеки случай)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си