- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е мнението ви за марихуаната?
доказано е, че тревата може да те вкара в такава депресия, от каквато може и да не излезеш цял живот![]()
пробвал съм не ми хареса
предпочитам си цигарите
Последно редактирано от wakethedead : 06-12-2012 на 10:19
Аз като ви гледам не употребяващите марихуана и хората,които пушат цигари и пият алкохол,мога единствено и само да стигна до извода,че вие цял живот сте си в една голяма депресия,но не го осъзнавате.А и така да е,предпочитам да си стоя в ''депресия'', от колкото да си съсипвам здравето!![]()
и затова предпочиташ да си убиваш и без това малкото останали мозъчни клетки ?
По-добро е от алкохола, цигарите или някакви други наркотици.
Единствения случай при който трябва да се легализира, е за лечението на хора, които не нуждаят от това. Обезболяващите понякога не помагат. Приятеля ми, който има мигрена-ми нито едно обезболяващо за мигрена не му помага, а болките са адски. Навремето е искал да се самоубие заради тях. Подобни хора според мен заслужават лечение и след като има начин има и решение.
НО, тревата в България е друсана..., ако ще ми легализирате тази трева, по-добре си ни оставете с болките. Едно е качествена лечебна трева друго е този буклук, който ни дават. Тук няма и един нормален човек , който пуши трева. Всички са неадекватни, даже и да не са напушени, тихи са, с бавни рефлекси, отнесени....деградират и това не ми харесва.
А и честито за забраната на цигарите на wartburg353!
"Все пак хората сме способни да прекаляваме с всичко, но не съм чул алкохола и цигарите да са забранени.
SMOKE ON! "
ДЯВОЛСКО РАСТЕНИЕ !!!
А вие,които пушите този грях,ЩЕ ГОРИТЕ В АДА !
САТАНА,НИЕ НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ ДУШИТЕ СИ НА ТЕБ !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Обджекшън! Забранено е пушенето на обществени места, а не продаването и комсумацията. Никой няма да ти земе цигарите и да те тикне в килия ако ги извадиш на центъра
Значи искам да ти кажа, че съм слуга на Дявола и сега мисля да те посетя някоя тъмна вечер, и да те използвам като чертва в моите сатанински ритуали.
Последно редактирано от wartburg353 : 06-13-2012 на 19:45
Има време за всичко, колкото и да не съм доволна от този нов закон.Днес не може да се пуши на обществени места, утре няма да се продават. Но това е само на думи. България печели адски много от цигари и според мен посмъртно не биха ги спрели от продажба, ако ще и да умираме от тях. Таман да си даваме парите за операции от рак.
по-забавни са теориите с билката, ямайка, как не вредяло на черния или белия дроб
и най-вече "ДРЪПКА СВОБОДА".
колко изпаднал трябва да си да обвързваш свободата с наркотиците
или да си подсилваш въображението с това нещо
или да не можеш да си изкараш добре без него
да ти трябва филм, за да ти е готино.
както и да го въртим, е точно това. защо не може на купон без мара? какво печелите с нея? какво постигате, което не можете без нея - да не сте недъгави.
ако не гнусна, то марихуаната е напълно безполезна.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
К'ур за всички тревомани!
Тъпи ретарди и бели негри...смърт!
Щом ви кефи да се чувствате като жаби...
Леко бе Хитлер,много се подпали нещо,ела да се напушим заедно да се успокоиш малко,че гледам хейт го раздаваш нещо![]()