- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към жените относно оралната любов.
Искам да попитам всички момичета/жени в teenproblem какво вие е мнението за оралният секс като цяло. Обичате ли да правите такава или по-скоро на вас да ви правят? Какво изпитвате докато я правите възбуда или по-скоро не ви е много приятно? И бихте ли предпочели да получете насладата от езика на мъжа пред секса ?
Надявам се да не се повтаря темата и да получа сериозни отговори.![]()
Харесва ми оралната любов. Обичам да давам и да получавам. Бих съчетала нея със секса.
Обичам да правя и да ми правят.Само, че предпочитам да получа насладата от езика на жена
![]()
Не обичам да правя по принцип.. ама не съм егоистка де и го правя.. кой не обича да му правят на него![]()
Обичам и да правя, и да ми правят. Оралният секс е нещо много хубаво, когато се прави с удоволствие и отдаденост. Но за мен той си е само прелюдия към нещо повече.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обичам да ми правят, ако мъжа си знае работата. Но да правя аз - ОБОЖАВАМ, не просто обичам. Такъв ми е кеф да духам, че не мога да го опиша. Т'ва ми е едно от най най най най-любимите действия/занимания ;Д
Но въпреки това не мога да кажа, че бих предпочела френската пред секса. Най-добре е като се съчетават.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Обичам да давам и да получавам. Не винаги е прелюдие към нещо. Понякога обичам да му правя орална любов просто ей така, за да му доставя удоволствие без непременно и той да ми прави. Много се възбуждам като виждам и усещам колко му е кеф. Обичам да го гледам в очите докато го правя. Щом изпитва удоволствие за мен това е огромен кеф.
Позитивно.
И едното и другото, но предпочитам аз да го правя. А какво изпитвам, ами действа ми възбуждащо, когато доставям удоволствие на човека, когото обичам.
Не, не го предпочитам пред секса в никакъв случай.
Обичам да правя,адски много се възбуждам като го погледна в очите.Обожавам и да ми правят..стига мъжа да знае какво прави,а не да лиже и да ръга колкото да не е без хич.Не бих отказала и само орална,но предпочитам да я комбинирам със секс :Д
ZaicheNaXeroin
Обичам усещането мъжко голо тяло да се гърчи под теб и да знаеш че причината за удоволствието което бошува в него си ти.
Но пък много не обичам на мен да ми правят и тотално отказвам или просто преливам към другия момент ;д
(да отбележа,не съм единствената и също момчетата които са пробвали са били изключително добри просто аз съм си такава)
Оралната любов си е нещо много хубаво, но само когато е с желание и хъс. Харесва ми да го правя, но само на човек, който обичам, и само като прелюдие към секса. Обичам и да получавам орални ласки, стига мъжа да си знае работата, а не да го прави чисто и просто за да отбие номера и/или върне жеста. Ако ми я прави мъж, който има "умения" в това, не само се възбуждам, но и се побърквам от кеф. Не бих предпочела френската пред секса. Като прелюдие към него по става![]()
Харесва ми да ми правят , аз не правя
Повече ми харесва да лижа, отколкото да ми лапат!
Е и на двата пола им е ясно, че мъжете пожече обичат да им правът орална любов, но по важното е да не прекаляваме с исканията си към нежния полПолучаваш, но и даваш !
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Обичам да ми правят точно толкова, колкото обичам и аз да правя. Но не бих заменила секса с това.
И спря да се върти за миг земята..
Абсолютно.
Обожавам оралния секс, не мога да мина без него и съвсем честно си казвам, че с човек, който не прави френска не мога да съм. Не ми излизайте с номера, че можело да е перфектен и т.н.
Имам леко сантиментално отношение към оралните ласки, защото ги пробвах известно време преди същинския секс. Не виждам смисъл да избирам между тях и секса, обикновено получавам и давам и двете.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-24-2012 на 17:47
Не обичам да правя и да ми правят. Това е голям грях и всички ще горите в ада заради това!!!!
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
И, как поточно ше гориме в Ада? Я, дай малко инфо. :Д :Д :Д
По темата: обичам да правя орална любов, както и на мен да ми правят.
Queen of the Damned