- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към жените относно оралната любов.
аз не обичам да правя...аз ОБОЖАВАААААМ!!! когато го гледам в очите....колко му е кеф... aaaawww <3
Приятелката ми не обича да и се докосва клитора, изпитва гъдел и раздразнение. Даже докато мастурбира гледа да не го допира, за да не и убие възбудата. При нея хубавите усещания са съсредоточени около и във вагината. Излишно е да казвам че в този случай, езика на клитора е мъчение за нея, а в същото време не достатъчно твърд и дебел за вагинална стимулация. Аз от друга страна пък съм обратния случай, толкова ми е нечувствителен, че ако не видя че ми е лапнат, въобще няма и да разбера, така че си караме със старомодния секс, но и така сме си повече от доволни. Така че, внимавайте, жените са различни, и въпреки че повечето обичат клиторна (орална) стимулация, никога не е излишно да подхождате много внимателно, защото има и такива, които биха ви ударили къч в главата при опит да близнете цветенцето![]()
Последно редактирано от Ronnan : 06-11-2012 на 12:14
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Обичам да правя и да ми правят. Бих предпочела само орални ласки ако съм се протрила и обикновения секс не е вариант.
Много се радвам, че повечето изпитват удоволствие от самата френска, а не го правят просто заради другияАз също харесвам да давам и да получавам, но за мен е адски важно да е чисто.