.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    предпочитам мъже с косми по краката и ръцете, никога да не са махани
    много ми е готино да има косми по ръцете
    иначе се чувствам гадно, особено ако се старае повече и от мен
    обезкосмяването да е само в зоната на мишниците и интимната зона (за брадата е индивидуално и не я включвам)
    иначе-не.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    бaхти колко е гейско да си по-гладък от момиче
    както вече казах,обожавам космите по ръцете ми и ниииикога (и пари да ми даде някои) нема да ги махна
    що да е грозно да имаш косми ако си момче?

Цитирай Първоначално написано от x3eme Виж мнението
    бaхти колко е гейско да си по-гладък от момиче
    както вече казах,обожавам космите по ръцете ми и ниииикога (и пари да ми даде някои) нема да ги махна
    що да е грозно да имаш косми ако си момче?
    кой е казал, че е грозно? още повече за ръцете..

еми аз винаги съм бил привърженик на "небръснатите" крака. Въпреки че целия ми клас е изпедерастял и се удрят по задниците а момичетата ги гледат тъпо разбира се. Каква е тази мания да си бръснете краката бе хора.. жалко за вас, тфа е част от мъжкото естество а вие се лишавате от него.Бръснете се, ако искате и гъзъ си обръснете .. изпедерастял народ, изпедерастяла държава :/

окосмяването по краката е част от мъжкото естество... а вие се лишавате от него :/ и гъзъ си обръснете поне да сте си баш противни и лагави педалчета

Според мен с косми е по-добре и не знам как може да си обръсна пениса имаш грешка горе, но няма значение.
    1- во гърдите бих приел да се бръснат ако са много космати прекалено под пъпа не краката не това са някакви фобия да си по-привлекателен, но мен ми е гадно да гледам такива работи особено като всички почват да копират един от друг и вече рядко виждам момче до 18 години без обръснати крака и затова се гордея с това че си имам космарлаци макар и малко

"ЗА" и престанете да казвате, че тези които се обезкосмяват са гейове, няма нищо такова .. просто вие сте мъже не знам защо го приемате така, но да ви кажа повечето момичета харесват обезкосмени мъже !

Град
    повечето момичета харесват обезкосмени крака?
    не мисля така

защо това че не се обезкосмявате си мислите че ви прави мъже, по скоро горили не мисля че на момичетата им харесват космати гърди или пък косми по гениталите или пък под мишниците Преброй колко момичета са за и колко против в темата

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Против. Много мразя обезкосмени мъже, кошмарно ми е. Долу и подмишниците - да, там да ги маха. Другаде в никакъв случай.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Цитирай Първоначално написано от alex_alexiewa Виж мнението
    Преброй колко момичета са за и колко против в темата
    кой говори за тема?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    защо това че не се обезкосмявате си мислите че ви прави мъже, по скоро горили не мисля че на момичетата им харесват космати гърди или пък косми по гениталите или пък под мишниците Преброй колко момичета са за и колко против в темата
    На момичетата не им харесва, на жените им харесва.

Добре е един мъж да се поддържа, но не и да по-суетен от половинката си, нито пък да използва повече козметика от нея. Хигиената е задължителна за абсолютно всички, но космите по краката, ръцете и гърдите нямат много общо с нея. За мишниците и гениталиите е ясно, че трябва да се обработват.

Казвал съм го много пъти и пак ще го повторя - обезкосмяването навсякъде е задължително най-вече за спортисти и известни личности, чиито тела са инструмент за печелене на пари и слава. Повръща ми се от обикновени момчета/мъже с изскубани вежди, страшно нелепо е.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 08-10-2012 на 18:44
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На момичетата не им харесва, на жените им харесва.
    Обожавам космати гърди и ръце иии крака.

+1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Обожавам космати гърди и ръце иии крака.
    И не си падаш по разни метросексуални пинсетковци?? О, каква загуба...
    Welcome to the Jungle...

Град
    София, България
    МомиченЦА,

вие не разбирате. Една жена няма да иска гол охлюв до себе си. Ужасно грозно е да видиш мъж с гладки крака или ръце. когато пораснете, ще го осъзнаете.

Град
    колкото и да обяснявате няма кой да ви разбере

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от wildcatt Виж мнението
    "ЗА" и престанете да казвате, че тези които се обезкосмяват са гейове, няма нищо такова .. просто вие сте мъже не знам защо го приемате така, но да ви кажа повечето момичета харесват обезкосмени мъже !
    аз и нито една от всичките ми приятелки и познати не харесваме обезкосмени мъже
    ако си кифла и си падаш по педросексуални е отделен въпрос, съжалявам те :/

горили -силно казано
    на мен ми харесват косматите гърди
    а за гениталиите и мишниците-това е хигиена по-скоро
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И не си падаш по разни метросексуални пинсетковци?? О, каква загуба...
    Е, ти к'во очакваш от жена с косми по коленете?!
    Искам и мъжа до мен да е косматко! Като килимче и пуловер, да му сплитам космаците и да ги въртя на пръста си.

Боли ме фара какво мислят някакви 15-годишни пикли за мен...
    Аз съм си космат, и не си махам космите освен в областта под кръста ( отпред, не отзад xD ) и подмишниците. И двете от хигиенна гледна точка ( по-лесно се спарва, ако има косми, особено в жегата ) и от това, че на мен ми е по-приятно да нямам косми там. По гърдите, ръцете, краката, и т.н. не съм ги махал. И както казах, не ме интересува мнението на някакви момиченце - единственото, с което мога да се съобразя, е мнението на тази, която ме гледа гол - а тя няма нищо против да не съм избръснат като оскубано пиле.
    И тая тема я дърлим вече за 30-ти път...

Град
    с риск да се повторя
    брадата,космите по ръцете,по гърдите и корема са признак на мъжество
    нямам предвид некви космяци по метър дълги нито проскубани косъмчета през няколко сантиметра

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само на две места съм съгласна да си махат космите - мишници и между краката.
    Краката мога да ги прежаля ако толкова държи да ги няма или има татус на пръсеца,примерно.
    Оформянето на веждите го намирам за гейско Нямам нищо против да си ги почистват (леко отдолу,лека подстрижка ако са дълги и пространството между двете),но да ги оформят и да са с по-тънки от моите - не,мерси
    Махането на космите от ръцете при мъжете ми е странно и бих го приела само ако се прави заради татус,в противен случай - не
    Като цяло нямам нищо против космите по ръце/крака/гърди и предпочитам половинката ми да си е естествен там.Да не говорим,че на някои мъже космите по ръцете им стоят убийствено <3
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    А обезкосмяването мъже ли ги прави? Ти какво, искаш да спиш с мъж, който има по-гладка кожа от теб ли? Мен това би ме отвратило.

Мъжете имат чар в тази област точно, ако мъжа е с обезкосмени ръце най-вече ма въобще няма и да ми привлече вниманието. За гениталиите и подмишниците съм съгласна, но за краката, гърдите и особено ръцете ама въобще. Никога няма да обърна внимание на някъв такъв .. Приличат ми на гейове най-малкото, пък и едва ли не да са по-големи жени от мен .. Не, благодаря.

Ти като толкова харесваш обезкосмените хубаво, остави истинските мъже на нас

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от wildcatt Виж мнението
    Ебал съм ги какво харесват. Мен ме мързи да се обръсна по лицето, пък камоли да си бръсна краката, ръцете и да ставам като гол охлюв.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    А обезкосмяването мъже ли ги прави? Ти какво, искаш да спиш с мъж, който има по-гладка кожа от теб ли? Мен това би ме отвратило.

Мъжете имат чар в тази област точно, ако мъжа е с обезкосмени ръце най-вече ма въобще няма и да ми привлече вниманието. За гениталиите и подмишниците съм съгласна, но за краката, гърдите и особено ръцете ама въобще. Никога няма да обърна внимание на някъв такъв .. Приличат ми на гейове най-малкото, пък и едва ли не да са по-големи жени от мен .. Не, благодаря.

Ти като толкова харесваш обезкосмените хубаво, остави истинските мъже на нас
    Да, щото от космите зависи дали един мъж е 'истински', хаха.

Всеки си има предпочитания. На теб не ти харесват обезкосмени мъже-окей, други мацки ги предпочитат така. Ама да наричаш някого 'гей' или 'по-голяма жена от теб' е тъпо. Иначе и аз ги предпочитам необезкосмени, специално по ръцете и краката, но всеки да си се носи както му харесва.
    Everything changes, but beauty remains ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си