.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Геритамин

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Геритамин

Започнах да пия Геритамин от няколко дни. Четох, че трябва да се приема определен период от време и след това да се направи почивка, но не знам колко точно. Някоя от вас приема ли го и може ли да ми каже колко време се пие и колко време трябва да е почивката?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Пиех го,но никакъв ефект нямаше..Изпих една опаковка както е описано в съдържанието.Мисля,че след като изпиеш една опаковка трябва да направиш паузата Успех и дано ти помогне,понеже при мен кел файда,че го пих..

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз го пия.
    Започнах през април,май - почивка,юни-пия,юли-почивка.
    Аз виждам добър ефект върху кожата на лицето и ноктите също.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Аз пия Герикапс (което май си е същото, ама на друга фирма). Калпазанка ми каза да го пия от 1вия ден на цикъла 10 дни по 2 капсули. Или вие пиете по други схеми?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз го пия вече три години, а вие пиете по една опаковка и се оплаквате, че няма ефект

Мерилин ви е казала схемата, така че няма да се повтарям.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повлияли на апетита?И вашите опаковки какво пише Геритамин или Геритамин нео?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си