.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тъп проблем, но как да се справя ?

Здравейте, аз съм момче и забелязвам, че не обичам да се целувам. С всички приятелки ми е било така, не че не се целуваме, но се целуваме рядко и това става проблем. Работата е там, че се сещам някой път, смисъл не всеки път, а някой път, се сещам примерно как преди се е натискала с някой друг нейн бивш и ми става едно такова гнусно, гадно и не искам да се целувам с нея и това става при всички, с които съм бил до сега. Кажете ми някакъв начин по който да се справя с този тъп проблем. Благодаря на тези, които го прочетоха цялото

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ами спри да мислиш и да се сещаш. Ти също сигурно си имал бивши, но това не значи до края на живота си да не се целуваш или да не правиш секс. Не се връщай към миналото, не мисли, а просто се отдай на момента. Затвори очи и се наслади на целувката с момичето с което си ти, а не някой друг.

то това и аз го знам, исках нещо като начин по който да мисля, за да не се сещам за това или да не го приемам по този начин

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ами нали това пиша. Мисли за настоящето, за момичето, с което си и което е с теб, а не за това какво е било.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Престани да се вкарваш във филми. На тебе би ли ти харесало , ако ти беше на мястото на момичето до себе си? Това си е минало - няма смисъл да гледаш назад, докато настоящето и бъдещето ще са по - красиви. Освен да спреш да мислиш такива глупости или не си намериш момиче, което си е нямало приятел - друго решение няма.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

хахахаахах нали се мие все пак ?!?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    То по тази логика ще те е гнус и да правиш секс с момиче, освен ако не е девствена. Та нали някой друг я е тъпкал преди тебе, и ти после ще си пъхаш оная работа там ? Иууууууууу... как изобщо да си го помисли човек, ОТВРАТ !
    Лапешки предразсъдъци, ей ! Гнус го хващало, опазил Господ оО

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И кво фен си на новичкото? Жалко, щото в днешно време все по рядко се намира.

Нали се сещаш че няма кой да ти даде отговор на глупавия ти проблем. Особено тук. Като те е гнус - отивай в гората да живееш самичък. Или умри девствен. По добре а не се размножават лиготии като теб.

Чудя се от къде тръгва тая деградация?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92
    А на нас,момичетата питаш ли ни какво ни е?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn