- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата - за секса, цикъла и болката
Здравейте на всички. С приятелката ми сме заедно вече 2 години близо, като аз й бях 1-вият ( в момента е на 19 ). Обичаме се и връзката ни е стабилна, надявам се. В началото секса беше винаги когато има възможност - почти ежедневно. По едно време (някъде преди 9 месеца) обаче тя си внуши, че когато правим повече секс, когато й дойде я боли повече. Аз лично дълбоко се съмнявам в това, но тя е убедена, че има взаимовръзка между секса през месеца и болката при МЦ.
Та исках да попитам дали е възможно да има такава зависимост или просто вече съм й омръзнал и самият секс не я влече, а тя просто си търси оправдание да го избягва и отказва по един уклончив начин.
It is hard to be young!!!
Абе, възможно е да се е вкарала във филма. Остави я един месец на сухо и ще й дойде акълът.
Даа...проблемът е, че аз уча в чужбина и ме няма по 2-3 месеца и през този период не правим секс, а тя казва, че тогава няма болка по време на МЦ и когато се прибера...гледа да избягва секс - за да не я боляло
Да и омръзне секса едвали.Доста дълго време сте разделене,избягвате може би си търси повод да те остави.
Последно редактирано от kolegata88 : 05-20-2012 на 10:40
Според мен си е внушила. Едното няма нищо общо с другото, но при много млади момичета с времето, нарастването и развиването на организма болката се увеличава. Не е задължително да те лъже, защото може наистина да вярва, че е така. Прочети нещо повече в интернет, обсяни й и поговори с нея.
Не сте заедно по няколко месеца, а ... Не знам, струва ми се, че или си търси оправдание като цяло , за да не е с теб , или се е случило нещо - не знам, ти си я познаваш най - добре.
Но напълно вероятно е и да си е внушила, че я боли.
Поговори с нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да си 2-3 месеца на сухо ( освен ако няма някой друг, който през това време да "изпълнява твойте задължения" ) и после да не искаш секс поради някаква си глупост, която сам си си втълпил не ми изглежда никак нормално. Най-вероятно или си търси причина да те накара ти да сложиш края, че да не излиза тя лошата, или секса с теб вече не и харесва. Възможно е да има и любовник. Варианти много, затова най-добре поговори с нея за да се опиташ да разбереш истината за случващото се.
Внушила си е, in fact при мен е така,че ако правя секс малко преди да ми дойде след това дори не ме боли толкова,демек мога да се движа нормално,щото то мойто е малко по-специален случай. Но ми е далеч по-леко. А ,ако правиш секс по време на менструация...болката почти изчезва.
maDamn
Не съм съгласен ganger.И аз отсъствам по много време но приятелката ми да откаже секс като се върна никога ама никога не е било и няма да стане.Ти си жена представи си 2-3 месеца без мъж.Разпитай нейни приятелки нещо или някой нейни познати би трябвало да знаят ако има друг мъж в живота и
Ох, аз кво казах? Че си е внушила и не е нормално. Не е нужно да си представям кво е толкова месеци без секс. Знам *тъжна физиономийка* Но не е и задължително да има друг. Просто едно момиче като си набие филма иди се оправяй с нея.
maDamn
Аз й вярвам, пък и все още тя е в среда, в която имам пълно наблюдение над нея, въпреки, че съм далеч => почти изключвам възможността да има друг мъж, който да консумира апетита й. По-скоро залагам на варианта, че си го е навила на пръста, и всеки път когато стане дума за секс тя прави асоцияцията за евентуална предстояща болка по време на МЦ и затова губи желание. Тук идва и по-трудната част - как да се преборя с това, имайки предвид, че жените са голям инат, а моята специално е - инат от най-висока класа...Очаквам предложения какво се очаква от мен, за да се преодолее този дискомфорт във връзката, защото вече получавам обвинения от нея, че мисля само за секс, а това определено не е така.
Благодаря на изразилите мнение![]()
ще се самоцитирам
Намери начин да и обясниш, че си внушава и греши като прави връзка между секса и болките по време на МЦ. Попитай я дали предпочита да си по-нежен, дали има предложение, което да не отписва секса, но и да не я каре да се чувства зле или притисната и това е. Хубаво е да знае, че при някои жена с развиването на тялото и организма, е нормално и болките да се засилват. При някои пък от това колко ще боли зависят много неща. От времето навън до спокойствието и т.н
абе....аз ся съм в такова едно положение. Просто не искам вече приятеля сисъответно не правим секс. От чисто женски поглед-поговори с нея и ако я усетиш просто я остави
Иначе...при повечето момичета 5-10 години след 1вия цикъл, когато яйчниците порастнат и се настанят на местата си започват промени. Някои момичета не ги е боляло в началото,след време ги боли ужасно много. При други ги боли само един ден,после-всичките дни. И какво ли още не. Не вярвам секса да е причината тъй като въпросните органи да на различни места( няма начин колкото и голям да си да и достигаш яйчниците все пак ;д;д ), за да ги засегнеш и да има общоПо време на цикъл влагалището не боли,болят яйчниците и при някои жени и матката.
Не си го е внушила, а иска да го внуши на теб, за да не правите секс.
Хей мен, ще ти предложа версия, но тя е просто версия. Има болки, които се появяват по психосоматичен път, демек понякога ако си внушиш, че те боли, може действително да те заболи. В твоя случай девойката може да има нещо против секса с теб, но да не го осъзнава и това да се проявява като по-голяма болка по време на цикъла й. Знам че може да прозвучи налудничаво, но просто предлагам версия. Другата ми идея е да отидете на преглед при специалист. Отделно в такъв случай аз бих седнал и бих си поговорил с нея за основанията и за това допускане и бих я разпитал повече за болката. Каква е разликата, как точно я усеща и така нататък.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ами не знам какъв съвет да ти дам освен да поговориш с нея и да се опитате да решите проблема.Успех.
Писах преди време една тема, че ме боли като се възбуждам и по-вероятно е от цикъла.. Секс в цикъл не съм правила да ти кажа боли ли не боли ли, ама тука хипер категоричните отговори леко ме изумяват. Отделно, като не правя секс 2 седмици, после много ми щипе и е гадно и ме боли пак..
За да разбереш дали те лъже й предложи да иде на лекар и гледай реакции..
Първоначално написано от antifashionshit
Това,че като е с общите ви приятели има кой да я наблюдава съвсем не означава,че тя е с тях 24/7.Според мен е невъзможно човек да има сериозна връзка,да не се вижда с половинката си 2-3 месеца и после пак да избягва сексаИли си е намерила някой временен,или нещо в отношенията ви куца и тя бавно,но славно се отдръпва от теб (най-вероятно с цел раздяла).Съмнява ме да изпитва чак толкова страшни и силни болки,че да не може да се прежали по веднъж на няколко месеца
Във всяка нормална връзка трябва да се правят компромиси ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Благодаря на изказалите мнение. Поговорих с нея и вероятно ще посетим специалист - допадна й този вариант, а разговорът протече в спокоен тон и комуникативен стил. А това дали си е намерила друг - аз й вярвам, което е най-важно ( а определено имам и солидни доводи за това ).
А до потребителя, изказал се по-горе - една от половинките да се прежали никога не е вариант, камо ли удовлетворяващ. Поне според мен, един полов акт между хора, претендиращи да са двойка, трябва да е искрено и стратно желан и от двамата партнъори...иначе си е чисто и просто хамалско е*ане...
Ще е такова ако не й е кеф с теб,а мен ме съмнява на този свят да има човек,на когото да не му е приятно с половинката му!!!НЯМА такава болка,заради която едно момиче да не иска да прави секс (и то е*ати секса на 2-3 месеца) ... За проблемен цикъл има безброй лекарства,които нито са вредни,нито нищоМомиче съм и съм с адски болезнени ПМС и менструация,но все пак болката не е чак толкова страшна,че да ме накара да сведа секса с любимия човек до минимум (в случай,че си мисля,че той е причината)
![]()
Що се отнася до изказването ми за компромисите - явно не схвана к'во точно исках да кажа,но споко като пораснеш още малко ще разбереш (въпреки,че не си много малък ама ...)![]()
3oPuTy, като не ти се е случвало ти е лесно да говориш. И все пак нито си в главата, нито в тялото на тва момиче.
Щом не се дърпа за лекара, значи е възможно наистина да има нещо. Щото аз ако лъжа, после ще увъртам и няма да искам да ме преглежда никой, просто щото ще знам, че нищо ми няма...
Първоначално написано от antifashionshit
А след като този "проблем" го има от много време,защо до сега не е отишла на лекар?!Според мен всяко момиче би отишло на лекар при подобни болки и няма да чака с месеци докато приятеля й предложи да отидат заедно![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5