.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Kандидатсване след 7ми клас

Аз съм седми клас и както знаете след изпитите трябва да кандидатсвам.Искам да изучавам чужди езици (английски, испански и китайски). Избрах няколко училища - 1 АЕГ, 2 АЕГ, "Мигел де Сервантес", 18 СОУ и Американски колеж. Та порових се и така да се каже най-много ми харесаха тези училища. Та въпроса ми е с какъв бал е възможно да вляза там и малко подробноси за Американския колеж (как се влиза и т.н.). И препоръчате подобни училища.

Сега ли се сещаш за АК? ;д Изпита беше на 18 март... Там се влиза с вътрешен изпит и не се включва в общото класиране за другите гимназии, защото е частно. ) Късно се сещаш, но хубавото е, че имат изпит след 8 клас.. УСПЕХ!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не съм от София , така че не мога да ти дам компетентно мнение. Принципно се чуват хубави неща за 1 АЕГ, но нека софиянците ти кажат дали наистина е така. В 18 СОУ съм ходила , поради китайския езиков мост и като гледам подготовката им е наистина добра. В 18 СОУ мисля, че се изучават доста езици (включително китайски, японски и корейски)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на zlatko98
    За американския си закъсняла и то с доста, а другите училища, които си изброила са хубави, макар да има спорни мнения за 18то

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си