Аз пък харесвам Белвита и Бейкролс. Не ги ям всеки ден, макар че почти цялата учебна година ядох през голямото междучасие само Белвита и се чувствах добре и ме засищаше до края на деня. Колкото и да казвате, че са вредни, ен могат да се сравнят с един бургер/дюнер , които ядяха моите съученици. Бургер ям 2-3 пъти на година, а дюнер веднъж опитах - бляксс, много е противен! Може Белвита да не са полезни, но със сигурност не вредят колкото да изядеш един мазен бургер/дюнер/друга тестена закуска . Ядях Белвита, защото ми бяха вкусни и засищащи за няколко часа, не защото мислех, че ще отслабна. Но, ако ме питате, истинската храна е в пъти по-добра и полезна от тези пакетираните и готовите закуски. За съжалени, много късно се осъзнах. Тази учебна година вероятно ще ям по ябълка/друг плод през голямото. Трябвало просто да осъзная какво е по-добре за мен. Разно или късно всеки го прави. Сега се опитвам да се поправя, като ям повече истинска храна, отколкото купена и пакетирана. Наистина човек се чувства по-добре и изглежда по-добре. Съжалявам за нзачина, по който се хранех допреди няколко месеца и сега се опитвам малко поне да се поправя. Тези Белвити, Тук, Бейкролс, са за залъгване на града. Истинската храна не идва от фабриките за бисквити и снаксове. Е, не казах нещо ново, всеки го знае, де.