.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

КАК да си скубя веждите ;д

Съжалявам за малоумната тема, но просто не мога, не става и това е. Като цяло преди ходех на козметик, опитвам се с пинсетат да си ге махам сама - не братче. Никога не мога всички косъмчета да махна, все ще има някои по-къси които си скъсам нервите да ги захвана и после два- три дена ми седи черевено дето съм си играла да ги махам. Освен това после ми стоят като чери точици и е много грозно а пък тях няма как да ги махна. Гледам ги хората (не всички де) с перфектни вежди и все им се възхищавам и все се чудя как го постигат. Айде вие сте моля споделете КАК се ги скубете и винаги са ви перфектни

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    бяха ужасни-тънки и безформени, изчаках ги малко да пораснат , отидох на козметик и от тогава редовно ги почиствам,подрязвам и т.н. и всичко е окей..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на breathless
    Защо не дадеш на някоя приятелка да ти ги оскубе?
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Винаги първо някой по-опитен трябва да те научи. Отиди при някоя козметичка, ако нямаш приятелка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на lqlq89
    Козметик!!!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си