- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СВЕТЪТ СВЪРШВА!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това така и не се случи. Освен това казаха, че само ще навлезе малко в земната атмосфера. Имаше инфо и за такива астероиди, но ни подминаха. Имаше заплаха от летящи обекти с големина около 2 км със собствена скорост, които идентифицираха като извънземни, но нищо отново не се случи на посочената дата или са го отменили последно по-напред тази година.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Отиде ми плазмата, леглото се разчепати, всички стъклени рамки отидоха на кино, но пък една щанга е паднала върху учебниците ми и не мога да я дигна...имам оправдание, че нищо не знам сега.
close enough
Плюс, че съм на 9-тия етаж и сега ще се махам за ваканцията на вилата, за да съм спокойна и за да ми е яко, да ва е ят.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
яТ ме е че моята плазма не е заминала :/
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Защооо![]()
![]()
Между другото ти обещавам че ще умра... Ако ще и след 50, 100 години но няма да забравя да си изпълня обещанието![]()
Най-тъжното беше, че като друсна първия път и се уплаших, писах/звънях първо на форумни хора да проверя как са![]()
Както казаха - Некой е изпуснал Nokia 3310![]()
Нали епицентъра е около перник, някой див гоУфаджия е летял по магистраУата и е изпуснал нокиата докато говори
Врязал се е като метеорит
Тази нощ бе една от най-ужасните ми досега. Не искам това да ми се случва пак.
П.П: мамка му, как можа епицентърът да е при моя град![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Бойко трябва да спре с тия бъзици :О
always late but worth the wait!
кОр за Варна !
Да моете ми ядете курЪ![]()
Трусовете продължават.. 3,5 магнитуд по Рихтер преди 20 минути..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
е тва последното нищо работа
always late but worth the wait!