- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много глупав момчешки проблем!
Здр на всички. Имах регистрация много отдавна тука но съм я забравил и сега се сетих за форумчето и реших да видя какво ще ми кажете за един проблем дето вече цял месец се случва. Отначалото не ми беше такъв проблем но вече много се дразня и не знам как да постъпя вече. ВЕче повече от един месец в нас правим ремонт (наще де) и е няква лудница. В мойта стая е целия багаж и не мога да спя там и спя в тази на сестра ми. Отделно банята ни е разбита че ще сменят плочките и даже и вратата и е махната. Плюс това и другите врати в апартамента и те са махнати. Със сестрами сме в една смяна и демек когато аз съм на даскало и тя е и като съм си вкъщи и тя си е вкъщи. Тя абсолютно никъде не излиза почти, или и да слезе до долу идва точно след 5 сек. Стои пред фб нон-стоп или някви филми гледа, и ако ми даде лаптопа то е за един час и край. И нали се сещате че откакто всичко е така аз няма нито къде нито кога да се изпразня! хубаво отначалото не ми пречеше толкова, виках си че се дразня за глупости, но сега много ми е нужно вече защото и топките ме болят нощно време, сутрин понякога като ставам също, отделно сутрин чакам да стане сестрами първо и после аз след нея защото съм супер щръкнал под одялото, и просто вече полудявам. Преди си го правех това поне в банята като се къпя, сега там не може защото ми е супер неудобно че няма врата и гледам все набързо да се къпя, второ като са махнати вратите няма как да го напрая в някоя стая защото тя постоянно шари насам натам и тоя вариант изобщо е абсурд, трето пък изобщо няма как да седна на лаптопа за малко без тя да е там и да си свърша раобта както трябва, нали се сещате. Направо все едно полудявам вече и съм супер изнервен за най-малкото нещо. И тъпото е че вече примерно само както видя няква мацка да дават по телевизията примерно по сутиен или каквото и да е и веднага тръгва ми става и се чудя веднага как да се крия. Или примерно в интернет само като седна примерно да разцъкам фейса или каквото и да е, пак така- като мерна някъде няква картинка на мацка от реклама или каквото и да е и пак така..... Това е супер отвратително защото не мога да намеря вече толкова време хей така поне 10 мин да съм сам самичък вкъщи! Исками се поне десет минути да остана на саме и да седна за малко на лаптопа ако може, но не знам как да го постигна това )))): Извинявам се че малко неграмотно съм писал но просто съм изнервен докато го пишех това е.
Кажи и че искаш да останеш малко сам. Да отиде някъде навън с приятелки, на кафе, на кино. Примерно и кажи, че се изнервяш да щука напред, назадДа не си пропилява детството
Или си намери eдно гадже да не са само чикии
![]()
Човек аз съм се опитвал как ли не да я изкарам но не става. На сила не мога да я накарам защото е все едно да спориш с някво говедо колкото то ще разбере толко и тя. А с приятелките и нарочно не излиза защото са скарани сега уж заради някви супер простотии дето не ща да ги казвам че наистина са супер глупави и затова не излиза никъде защото няма с кой. С гадже знам че е най-добре но нямам в момента а и не познавам няква дето хей така ще се навие да правим секс. Иначе искам да и кажа да ме остави малко сам, обаче не знам да ли няма да се сети защо я карам. Как да и го кажа, а другото е че тя едва ли ще се съгласи.
След като знаеш кога се прибира от даскало се прибери час и нещо преди нея и си свърши работата.
И как така нямате поне една завеса на банята? Говори с вашите, кажи им, че не ти е удобно да си развяваш голия задник на отворена врата, да предприемат някакви мерки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма как да се пребера по рано от даскало защото после ще ме порти яко на наще все пак в един клас сме нали се сещаш.
Аз нея съм я покривал един два пъти но тя мен винаги ще ме изпорти и после наще ще ме разпитават с кой съм бил къде и в кои кафета
сме били просто знам какво ще стане от сега. Иначе искахме да сложим поне завеса при душа но няма за къде да се закачи сега и като
някой влезе да се къпе другите просто не минават от там по принцип и го изчакват докато се изкъпе. Или ако се наложи някой да мине първо
предупреждава и тогава минава. И то ако беше поне няколко дни така не ми дреме, а тва вече цял месец така.
Тоалетната е едно с банята ? EPIC FAAAIL !
![]()
Пич сори, че така се наливам, ама е супер смешно.
Още от самото начало имах подозрения, че за т'ва ще става дума и някак си ми стана още по-смешно щото излязох прав. Не знам к'во да те посъветвам, сериозно. Вечер докато всички спят, отиваш в тоалетната и удряш една злобарка... ;д ебеш ли му майката. Като се замисля, наистина си е кофти една чекия да не можеш да си удариш на спокойствие ;/
Е тоалетната и банята ни са на едно място не са като в други апартаменти разделени и то пак същото. Чудя се как по някакъв тактичен начин да и кажа и да ме остави за малко сам за да разбере че ми е на сериозно че не е на базик.
кофти че съм момиче ама...
пробвай под душа...тъй или иначе си сам като се къпеш. Нали?
Ми не е смешно изобщо ако ставаш сутрин и те заболят топките или пък нощно време, или ако ти се дърви на ден по петпъти е така дето му падне, не знам дали ще ти е смешно. Нощно време ако стана да отида да го напрая в банята сички ще ме разберат кво правя, нали се сещаш. Поне сестрами веднага разбира че ставам, и като види колко време ме няма веднага ще и стане ясно тя не е тъпа. Сега поне сядам от време на време на лаптопа да разцъкам за малко иначе и на това се дуеше. И едва ли не ми дава зор да ставам защото и е скучно. Просто нямам думи.
Абе теб те четох и в друг форум... Тоя път си се сетил да споменеш и банята..
Първоначално написано от antifashionshit
Абе момче, я се стегни и тропни крак на сестра ти. Сядаш на лаптопа и не ставаш каквото и да ти приказва. Тя ли ще ти казва дали да ставаш. Като и стане скучно ще излезе някъде и хоп. Втори вариант наистина докато си в банята и се къпеш, давай набързо и без това си достатъчно загорял и ще стане доста по-бързо.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
;д
е не е моя работа да съветвам момче по този въпрос...ама айде...
На колко си и на колко е сестра ти ?! Никога не бих позволил на сестра ми да ме командва така, дори 5 години по-голяма от мен да е. Вземи си лаптопа и не и го давай, порти я и ти, щом и тя го прави. Това е най-простото нещо, което да направиш за нея. Все някога ще излезе навън така. И говори с вашите да сложат нещо там, кажи им, че не ти е удобно да се къпеш без поне завеса. А пък и мисля, че ще свършиш много бързо, щом от толкова време не си го правил.
П.П. Нямаш ли мокри сънища? Чувал съм, че когато един мъж не е задоволен дълго, има мокри сънища и свършва насън.
Бягаш от някой час с един Playboy в ръка и в тоалетните в училище ?
(всъщност не, не се базикам,сериозна съм. )
Друг вариант е отиваш в къщата на баба и дядо/близък приятел и там в банята/тоалетната. (:
Е да доста идеи ми дадохте наистина. Снощи като влязах вечерта да се капя пробвах да до напрая. И нарочно гледах да е късно за да го направа като са си легнали всички и пак не стана. Прес цялото време ми беше много кофти че го прая на отворена врата и се сецвах при най-малкия шум. Отделно че бащами нощем постояно става и ходи до тоалетната и на два пъти ме проверява дали сам се искъпал.. Просто не става!!!!!! Това нещо в банята няма да го пробвам вече защото е кат някав стрес- дали ще те хванат или не! То ми бие някво сарцето се едно съм отишал да крада нещо баси глупоста. После два три часа са ме болели топките и чак след това съм заспал, не знам и аз по кое време. Някой ми предложи да го правя в тоалетните на даскалото- ееее хора не съм чак толко изпаднал като най-големите простаци в даскалото- тва е супер глупаво да се празня в тоалетните на училището. И ако имаше къде да отида да го напрая при баба дядо вуйчо леля вече да съм го направил, не ща да бия път 50км за едно празнене при положение че се виждаме с роднини веднаж в годината.
И сте ме питали за мокри сънища- от доста време не съм имал, преди имах повечко. А за сестрами- нея няма как да я накарам насила да излезе или да и зема хей така лаптопа. С нея сме стигали до бой и нз кво и е толкова разлигавена от наще че няма варянт да се оправя с нея. Ако и кажа "дай лаптопа и излизай" ще се исмее само и ще ми каже нещо от сорта "я се шибай" или нещо дакова. Трябва да я пребия и да я изтикам навън че да излезе, и мога да го направя даже съм го правил преди, но после няще мен ще ме обвинат и кой знае какво ще ми забранат.
Излизаш навън, отиваш в някой парк, забиваш се по сокаците между дърветата и храстите, и като се убедиш, че никой не те вижда - сваляш гащите и почваш - шляпа шляпа, и си представяш, че правиш ливаден секс. Би трябвало да ти реши проблема и да ти спечели малко разходка на чист въздух![]()
Аз ли на колко съм? ако става вапрос за мен съм на 15.