.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен

Wink 1-ва испанска гимназия - 164 ГПИЕ

Какво може да кажете за нея ? Мнения ?
    Учителите свестни ли са ,или не ..? Строги ли са , или са някакви сноби ..?
    Предполагам,че нивото на обучение е високо , но все пак да попитам ;дд

Имам приятелки там.По мои наблюдения имат някой много гадни учители,но като цяло нивото е много високо.Учат,казват,че им харесва.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен
    Благодаря

А под "гадни" какво по-точно разбираш ?

Е... и без това бала беше непосилен сега вече ме отказа.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Страшно много ги натискат на учене, това знам. Но имай предвид, че последните години оценките на зрелостниците им не са изобщо високи.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен
    Проблем с ученето - нямам .
    Даже харесвам учителите , които те карат да учиш

Не се изразих правилно.Имах предвид строги.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен
    Аха
    Благодаря за инфото !

Мама днес каза, че имала 2 колежки завършили там и после нямало къде да работят с испански.Иначе езика бил лесен и приятен.

Голям фен
    Ами .. нз
    Принципно ще уча и италиански (уроци) . А и не съм решила какво висше да взимам . Все пак е хубаво да знаеш език - поне нашите така ми казват ;дд
    А за испанския - знам Уча го от 5 клас и мисля да се занимавам с него серозно.

Благодаря за мнението

А колко е бала там?

Голям фен
    33.644 за момичета минимален ;дд

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    33.644 за момичета минимален ;дд
    ОЛЕ! ........

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Имам познати там - доволни са. Хубаво е училището, но аз лично няма да кандидатствам там(испанският според мен не е практичен език, както някой каза по-горе)

Аз уча там. Не можете да си представите колко е строго, не можете просто. Учителите са изключително строги, изискват прекалено много, но в крайна сметка това е добре. Скапваш се от учене, нивото е доста високо. Имам много познати в немската, нали уж се води най- строгото и най- елитното училище - нищо подобно, те живот си живеят в сравнение с нас. Като цяло випуска ми средния успех е над 5,75 като имаш предвид, че се преписва трудно. Хората са свесни, в смисъл такъв, че са малко тези които пушат, наркоманчета еденични случаи. Пропадняци няма, повечето са амбициозни и интелигентни хора. Имаш извънкласни дейности и т.н. Ако си сериозна и наистина мислиш за бъдещето си, те съветвам да влезеш, единственото е че ще се скапваш от учене, няма да ти е лесно от сега те предупреждавам.

Зависи за кои от немската говориш ... имам една приятелка от там, която се скъсва да учи. Карала ме е да я изпитвам на някакви правила и думи (въпреки че не знам и капка немски :ДД) и си знаеше всичко перфектно. Относно испанската - и от там имам приятели , които си скъсват трибуквието от учене... но пак им харесва, защото никой от тях не беше от хубаво даскало и там се чувствали като идиоти. Сега там им се развивал целия потенциал и т.н. Та така, ако си амбициозна и наистиа искаш да се занимаваш сериозно, испанската е за теб
    ПП: проверих средната им оценка от ДЗИ за миналата година по БЕЛ и е 5.72 , според мен това не е зле
    Последно редактирано от shakalaka : 05-25-2012 на 18:32

Голям фен
    Даже никак не е зле
    Благодаря за мненията .
    Въпреки това не съм съгласна ,че испанският не е толкова практичен . Все пак цяла Латинска Америка + Испания говорят испански . Смятам да се занимавам с езици ,а другите не ме влекат - немски , френски , английски ...

^В Испания е огромна безработица а в Латинска Америка образованието е под всякаква критика

Има го и този момент, но има ли смисъл да учиш нещо, което ти е неприятно 5 години? Пък и кой е казал, че тя ще учи в Латинска Америка?Може да се учи другаде и да отиде да работи там. На тях им трябват способни, образовани хора, тъй като нямат такива. Това е само моето мнение, не искам да се заяждам

^АЗ също не искам да се заяждам - просто изразих мнението си към езика. Съгласен съм, че няма смисъл да учиш нещо, което не ти е приятно.

Аз добавих, че не се заяждам, за да не си поислите, че се заяждам. Често се изразявам по - остро и у хората остава такова впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си