- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вече не получавам мускулна треска ?
По принцип херния получават по-слаби момчета 55 до 70 кг тегло. Но и останалите не са напълно застраховани. В началото е най-опасно за травми. Трябват по-плавни движения. Да не са много резки или с използване на инерцията. Упражненията за трапец не са от най-опасните за херния. При тягата и лега има по-голям риск.
Трапеца се товари и от други неща:набирания,вертикалния скрипец,раменни преси и други упражнения за рамо.
Ако се усети някъде силна болка е най-добре да се намали тежестта или се направи почивка няколко дни. За възстановяване.
повтаря се
щом е така лесно добавяш 10 кила към всичко значи тренираш с малко килограми/ не правиш правилно упражненията / почиваш повече от колкото трябва / не въстановяваш както трябва / тренировката ти е еднотипна/
то густо, то пусто
ако след днешното убиване в залата нямам мускулна просто не знам...
Shtom vdigash tolkova mnogo kilogramite izvednuj i sled tova nqmash muskulna, znachi ne izpulnqvash uprajneniqta pravilno... Trqbva da mislish za vsqko povtorenie, dokato go pravish i dvijeniqta da sa bavni. I kilogrami se kachvat postepenno, za da moje muskula da stane istinski, a ne prosto nadut.. pfff
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не ми трябва сила, аз си имам, трябва ми мускулна маса, затова правя с толкова много. Днеска за гърди правих с 55, 5 серии по 10, последната серия щях да се насера от напъни, сега нищо ми няма, и утре сигурно ще е така. Както и да е, има прогрес, гърдите се издуват, гърба се разширява, бицепса расте, обаче бутилката расте най-бързо. като правя за бутилка вените ми изкачат доста добре
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-30-2012 на 19:29
Мускулна треска има понякога на следващия ден. Освен мускулната е важно още какво показват кантара,метъра и снимките.
А пък щом правиш 5х10х50 кг,значи можеш да опиташ някои серии с 52,5 кг или с 55 или с 57,5.
там едното деление е 5 кила... 55, следващото е 60. Ще мога сигурно и със 70 но си давам макс 2 серии по 3-4 повторения. Говоря за гърди. Те дръпнаха доста.
бодибилдърите ги гледам като тренират, правят със супер огромно тегло workout-те, и още от първото повторение се мъчат супер много
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-30-2012 на 19:44
А,значи няма по 2,5 кг? Деление? За машина ли става въпрос?
да... аз всичко правя на машина, само гребането, бицепс, трицепс, бутилка, трапец с дъмбели. машината почва от 5-10-15-20-25 и стига до 120
мога да се похваля със лека мускулна треска в гърдите
Отлично!![]()
А целта е мускулна треска защото?
Kaк точно спомага за напредъка?
Което води до?
щом си на машини не се знае точно с кви кила правиш , зависи от макарите много така че грабвай свободни тежести![]()
то густо, то пусто
Най-добър растеж ще постигнеш, ако използваш повече свободните тежести.. На тези машини им нямам вяра хахах
Pain is inevitable. Suffering is optional.
да има го и тва с макарите... днеска в залата в даскало пробвах един нов уред, скрипец, бам на 50 кила, дърпам, като почна да отпускам то едвам едвам се връща... :X
като дръпнах желязото за килограмите дето е, трабата излезе и лоста така се изсипа, че господина дойде да види кво стаа... да ти еба и новите уреди... после що съм ходил в зала дето уредите са от 20 години сигурно.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-04-2012 на 17:59
не не... там тва дето дърпаш един лост зад врата, дето е за гръб. Не знам ама новия беше супер неудобен.
я ми кажете ква добавка да си взема за по-бързо качване на ММ, ама да не е примерно ако спра да тренирам 2 седмици да изпикая сичко и да стана като преди ? Креатин или 1 кофа протеини ? Креатина задържал вода, и ставаш като гъба.