- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вече не получавам мускулна треска ?
Креатина не задържа вода ако го пиеш правилно. Протеин трябва да пиеш задължително (аз пия Syngex и съм доволен, не е скъп), освен това за креатинчето... не на всеки му действа има доста хора, които са creatine non responder-и, за да си сигурен, че ше ти действа си вземи матрица аз съм ползвал green magnitude и пак съм останал доволен, но да си знаеш ако правиш хубав креатинов цикъл няма да задържиш вода![]()
то густо, то пусто
Ако ще си купуваш добавки гледай да дадеш повече пари. Все пак от това зависи здравето ти..![]()
Един приятел е вземал химия на няколко пъти и е влагал много пари. Сега не ходи на фитнес от 6 години и всички мускули му стоят.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
видях че 2 килограма от този протеин са почти 90 лева ??? wtf
аз си го взех за 67
http://www.fitneshrani.com/vpx-syngex-5lb/
тук е на промоция за 76 в момента
то густо, то пусто
плюс това от протеина не се качва
то густо, то пусто
Нормално е тялото е свикнало да се напряга повече логично е . Как мислиш , че издържат гимнастичките плувците атлетите трябва да се замислиш малко
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ся се върнах от новата зала, разцепих се меко казано и изпих един протеинов шейк
Братле бих ти препоръчал една кофа Syntha 6 на BSN, ако имаш повечко парички може и 100% Whey Gold Protein.За креатин-а може да вземеш съща на BSN.
Глупости ама пълни глупости. Такива простотии не бях чел до сега.
Това пък как го измисли главата ти ? Ако това е истина което говориш, твоя приятел трябва да е с 20 килограма повече и мускулите му трябва да са като на стара жена от 60те нагоре !
Ти сериозно ли ? Я си напъни малко мозъка и прочети малко фитнес програми, да видиш от кое се качва. Как може да пишете нещо в което не сте сигурни !
Относно автора:
Приятел, захванал си се с нещо, но първо е трябвало да прочетеш малко теория. Как може да питаш такива глупави въпроси, ти искаш цял живот да имаш мускулна треска след тренировка ? Естествено, че мускулите се развиват и след време се свиква.. В началото ще ти е хубаво, с тези добавки, но ще дойде време в което ще ти омръзне и ще трябва да го спреш, но спреш ли ги няма да ти казвам какво ще стане с теб !
ПП. Забравих да ти спомена - ако продължиш да се "разцепваш в фитнеса" след време глутаминът в тлялото ти ще намалее и катаболния ефект ще се случи когато най - малко очакваш.
Последно редактирано от AnOHuMeH : 06-06-2012 на 16:58
да давам 5 лева за зала през ден, и да спа там ? няма такъв вариантяко блъскане до отказ. А за глутамина - не ми е проблем да си купя.
дори и да не трябва да не тренира толкова хард, и да правиш за всичко в 1 ден, резултата е ВИДИМ, а и все още нямам контузии и не съм умрял
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-06-2012 на 19:39
обаче дано тия гърди и гръб минат до утре, да поблъскам яката... хубаво ли е веднага след това да правя hiit кардио, понеже двора на даскалото дето бягам е по пътя за залата ?
Ми ако имаш сила за това след фитнеса. В списание IRON MAN се препоръчваше кардио най-рано 2 часа след последното вземане на въглехидрати. Тогава горенето на мазнини било по-добро. Освен това се топят по-лесно като се скъсят почивките между упражненията във фитнеса.
Не сте ли чели за тренирането с мускулна треска)
колко ше качиш от протеин бе ретард
то густо, то пусто
Имам предвид заради бойните изкуства, там има доста гаднички упражнения.. хд