- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как мога да се оправя с вродената си меланхолия? :>
Не е като да не съм щастливо на моменти, но са изключително редки моменти и изключително за кратко. И като цяло съм човече, което може и се радва на много, ама много простички неща, ама ужаааасно простички, от това да ме пипат с пръстче като момент на интимност, до това да видя пълзящо охлювче пред краката си и да се спъна, за да не го настъпя. И като цяло моето щастие не се състои в това да подскачам и крещя от радост. Моето щастие е спокойно, което просто ме усмихва и разплаква. Аз обичам да плача от щастие.
Но основното ми състояние е на някакво тъжно човече, не депресирано държа да отбележа, не и отчаяно или недоволно, просто спокойно тъжно и самотно. И както ме радват много простичките неща, така и също толкова простичките ме натъжават. Дори може същите тези, които ме радват, да ме натъжават.
омг аз съм ужасно сантиментално, дребнаво, обичливо и романтично човече, като под последното не разбирам само и единствено отношенията между мъжките и женските човечета.
Ох. Аз съм дете, опаковано в тяло на възрастен. Не съм постоянно такова, това е сигурно, но чувствам, че никога няма да го изгубя.
(тук е момента да отбележа, че гледам Евровизия и току що видях германската песен и омг вокалиста е толкова прекрасен <3 ...но това е лирическо отклонение дами и господа)
Както и да е... разсеях се. После ще се довърша.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако искам само секс , през такива мъчения трябва ли да мина?
и през много повече
4XCOKИ
ахаххахахаха защо ли си мисля , че правилата ще се променят , ако не сме във форума.Да не вземеш набързо да не те свърта на едно място.
С лаборантка е добре май![]()
Няма начин. Рибичките сме така.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ама щрудела риба ли е![]()
Колкото и да не ме свърта, ако си ми никакъв и не те чувствам - нямаш шанс
И РАЗБИРА СЕ, че съм риба.
![]()
4XCOKИ
АХАХАХХАХАХХА това обяснява много неща![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хората дето пишели с толкова омалителни имали комплекс за малоценност. Има ли нещо такова ?
Едитвам - не само пишели, ами като цяло използвали **
Първоначално написано от antifashionshit
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 05-24-2012 на 21:35
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
4XCOKИ
Брат ми е риби![]()
Мога да ти кажа, че мъжете и жените риби са коренно различни.
4XCOKИ
Ок - една от бившите ми е риба.
Пак боклук![]()
4XCOKИ
Че досега свестна риба не съм виждал.
Все имат някакъв сериозен проблем.
Дали ще е комплекси, ниско IQ, липса на рационалност, социална неадекватност и други