.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Как поддържате кожата си ? [=

Здравейте, мисля че преди време бях виждал вече такава тема ,но днес прерових навсякаде из основи и не я намерих :X
    тааа...с какво поддуржате кожата си - кремчета, маски, лосиони ,диети (btw sq useshtam kak si4ki she me zemete za gay, po4nah da govorq kat sestra mi xD)
    и по темата:
    сутрин пия 1 витамин (разтворим) + 2 хап4ета бирена мая (която приемам 3пъти по 2 хапчета) ,лицето почиствам сутрин и вечер с интензивния измиващ гел на Nivea и 2 пъти седмично си правя маска ;d с Garnier Pure 3v1 и за локално приложение ползвам смес от салицилов и ментолож спирт (50/50) 2 чаени лъжички сулфитиацол и 7-8 таблетки хлорнитромицин... вечер преди лягане пия зелен чай..най вероятно от утре ще добавя и измиване със сребърна вода xD...и тва е общо взето )

anonymous708973
    Guest
    Имаш някакъв проблем с кожата си или просто се чудиш как да си запълниш времето с глупости?

имах много проблемна кожа (пупки, черни точки, белези :X)които трябва да се лекуват !!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Мия я с някакъъв гел и после слагам крем Нивеа. Нямам никакви проблеми.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Обикновено само си мия лицето . Нямам никакви пъпки ,а проблема само ми е омазняването . Ако ми се занимава - измиващ гел 2 пъти дневно .

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мия си лицето с ексфолиант на клиин енд клиър .. от време на време си правя маски, тук таме някоя аспиринова маска заради черните точки .. почиствам си лицето със спирт и сяра, но само на места, където ми излизат пъпки, че много изсушава ... По принцип тия неща ги правя изключително рядко, като изключим миенето на лицето ;дд .. Нямам проблемна кожа, даже въобще, много рядко ми излизат пъпки и тнт

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мия си лицето с ексфолиант на клиин енд клиър .. от време на време си правя маски, тук таме някоя аспиринова маска заради черните точки .. почиствам си лицето със спирт и сяра, но само на места, където ми излизат пъпки, че много изсушава ... По принцип тия неща ги правя изключително рядко, като изключим миенето на лицето ;дд .. Нямам проблемна кожа, даже въобще, много рядко ми излизат пъпки и тнт
    В самия спирт ли има сяра или нещо не съм разбрала?

Правя си домашни маски: хума, аспирин, кисело мляко и т.н. Мия ли лицето сутрин и вечер с измиващия гел на Билка. Използвам цялата серия за лицето. Кремът много хубаво се отразява на кожата ми. Понякога използвам и Акне аут.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Мии честно казано ама изобщо не се грижа, само дето си мия лицето сутрин Ии ако съм била гримирана, числя с тоалетно мляко щото е вредно да не се чисти...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мия си лицето с гел на Avene,правя си маски с хума и розова вода и също ползвам кремчето на Avene triacneal и изобщо не помага кожата ми е проблемна...на теб бирената мая помага ли ти?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мия си лицето с гел на Avene,правя си маски с хума и розова вода и също ползвам кремчето на Avene triacneal и изобщо не помага кожата ми е проблемна...на теб бирената мая помага ли ти?
    И аз имам проблемна кожа. Бирената мая помага. И все забравям да си купя нова.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Понякога си правя маска за лице, всякакви, най-вече с кисело-мляко за по-мека и гладка кожа. Какво друго... мм да, почиствам си лицето с един измиващ гел на ГАРНИЕР, сутрин и вечер. Deep clean foaming wash, взех си го от Каудланд за около 10лв. Препоръчвам ти го, много съм доволна от него. Това е за лицето, а за тялото - през ден нанасям лосион за тяло и след всяко къпане. Така кожата ми е постоянно хидратирана и мека. Спирам, че почнах да звуча като някоя от рекламите....

П.С - 3-4 пъти в годината ходя на почистване на лице.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Трици за лице, маски понякога, кремче с лимон... Такива неща. Пъпки ми излизат мега рядко, но тогава обикновено нещо студено или памуче спирт помагат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

от бирената мая сум много доволен ..голяма част от успеха преписвам на нея и зеления чай но действат бавно, при мен ефекта дойде някаде след около месец ,2
    някой да препоръча нещо за черни точки което наистина е ефективно :/ ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Единственото ефективно е изстискването. След това трябва да регулираш омазняването и състава на себума /но това няма как да стане с бирена мая и зелен чай/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от fibzey Виж мнението
    от бирената мая сум много доволен ..голяма част от успеха преписвам на нея и зеления чай но действат бавно, при мен ефекта дойде някаде след около месец ,2
    Почистване на лице при козметик с парна баня.
    А относно бирената мая ..каква марка пиете и колко време трябва да я пия?Пият се по 6 на ден преди ядене,нали?Аз съм чувала,че като се спре да се пие и ставало по-зле и от преди... ;s вярно ли е?

Лицето си го мия с вода, след това нанасям крем ( моя е някакв за лице с бадем ) 2-3 в седмицата си почиствам кожата с Гарниер.. Мога да кажа, че съм доволна и кожата ми е хубава

П.С. Наистина спирта помага за пъпчиците

Супер фен Аватара на fizzyg
    Почистване на лице при козметик с парна баня.
    А относно бирената мая ..каква марка пиете и колко време трябва да я пия?Пият се по 6 на ден преди ядене,нали?Аз съм чувала,че като се спре да се пие и ставало по-зле и от преди... ;s вярно ли е?
    Нееее..аз пия бирена мая,но пия по 2-3 и когато свърши и се сетя след 1-2седмици,кожата пак си ми остава мекичка и гладка.Много харесвам действието й..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fibzey Виж мнението
    Масло от жожоба.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Нееее..аз пия бирена мая,но пия по 2-3 и когато свърши и се сетя след 1-2седмици,кожата пак си ми остава мекичка и гладка.Много харесвам действието й..
    Марка? ..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Единственото ефективно е изстискването. След това трябва да регулираш омазняването и състава на себума /но това няма как да стане с бирена мая и зелен чай/.
    и сус изстискване става (и успявам да регулирам отделянето на себум - /измивам се веднага след това с един антибактериален измиващ гел на регал с чаено дърво/ въпреки маята и чая) но около 2 часа след изтискването гледдката е мн грозна :X

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Само с миене ли регулираш състава на себума?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Бирената мая преди или след ядене се пие???И колко време да я пия?Два месеца без спиране или ...?

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Май се напълнява от нея.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

^Това не е проблем,аз съм си слаба и не пълнея...а и преди много време бях пила бирена мая и не съм напълняла.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз си мия лицето периодично с продукти на Гарниер и си правя от време на време маски. По този начин лицето ми се пречиства от черни точки или други причинители, които замърсяват кожата. Ако искам да си махна грима, използвам тоалетно мляко или вода. Като цяло не полагам кой знае какви грижи за кожата си, защото понякога прекалено голямата грижа има обратен ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си