- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как поддържате кожата си ? [=
Правя си маска 1 път в месеца,мия си лицето с разни продукти на Гарниер,търкам си лицето с кубчета лед(става невероятно меко),мажа се с дневен крем,мажа се със спирт,почиствам го с тоник и тоалетно мляко всяка вечер.
може ли да ми кажете каква е маската с аспирин ? ( ммдам изостанала съм)
Нямам проблемна кожа затова много рядко и правя нещо...понякога я почиствам с розова вода![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Поддържам кожата си като се храня здравословно, пия достатъчно вода и се грижа с нея с лосиони и много масажи. Иначе по принцип си имам много хубав ген и все ме питат как я поддържам.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0 ето стара подобна тема..
А как си поддържате кожата в тези жеги? Аз цялата се обривам..![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Незнам дали е до ген но не съм имала кой знае какви проблеми с кожата . Но сигурно защото от малка се гпижа за нея. Почиствала я с тоалетно мляко ,правя се маски включително и домашни .
ами мия е с почистващ гел два пъти на ден,сутрин еван,вечер биодерма,сутрен ако ще ходя на плаж се мажа със слънцезащитен крем на еван,ако пък не с термална вода и крем пак еван,вечер само почистващо биодерма използвам само медецинска козметика,защото е с перфектно качество
Аз имам проблемна кожа. Мия си лицето с гела на Bioderma, мажа го с Iмекс (вместо фон-дьо тен), пия Zink-Biotin Kapseln, понякога си правя маски с мед и ходя на козметик за почистване. Редовно си сменям калъфката на възглавницата, гледам да не се излагам на слънце, да не стоя в замърсена среда. И кожата ми пак си е отвратителна...
Последно редактирано от titkos : 06-23-2012 на 12:11
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
използвам ексфолиянт,след него гел за лице и специален сапун за места,където имам малки несъвършенства (около носа най-често) ии после с овлажняващ крем за лице..често правя домашни маски за лице с различни неща и специално за зоната около очите си правя с настъргана краставица и жълтък,пия бирена мая и адски много вода,избягвам безалкохолни наптки..аа,и прясно мляко много пия![]()
Маската е против тъмни кръгове и торбички под очите.Ами да,доволна съм,но както всичко си иска постоянство.Смесвам жълтъкът и около 1/4 настъргана краставица за овлажняване и хидратиратиране на зоната около очите.Правя я 1 или 2 пъти в седмицата и стоя около15-20мин.След това измивам с хладка вода и с много леки движения,за да не се нарани тази чувствителна част от лицето![]()
Мия си лицето с Гел на нивеа , след това със седефени трици ии накрая се мажа с крем
споделете някоя хубава маска за тъмни кръгове под очите?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
fizzyg, мерси многоЩе я пробвам.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ами само си мия лицето, мляко за почистване на грим и мнооооооооого рядко едно много леко измиващо гелче на Гарниер но не от тези исушаващите на пюр актив ами едно някакво с грозде хд.
Като цяло съм доволна от кожата си - пр(еди имах малко пъпки по челото, а сега изчезнаха и само от много близо се виждат едни по брадичката...![]()
Сутрин се мия с измиващ гел на билка, а вечер си почиствам лицето с тоалетно мляко и тоник,пак на билка. След това слагам крем Здраве леката формула или Бочко. 2 пъти в седмицата си правя от маските на Avon. Кожата ми е чиста и пъпки ми излизат много рядко.