Винаги съм мислила, че това е раздела, в който мозъчните клетки идват, за да умрат, но случайно видях, че последната тема, в която е писано е 'горещия стол', не знам защо я отворих, имахме си такава в 'кофата'. ^^
Не четох какво си писал, НО видях, че си скорпион. :О Ако това на снимката си ти, не си приличаш много на зодията, но както и да е. ->
Сори, не знаех, че скорпионите имат някакъв точно определен външен вид, на който не отговарям
На коя зодия приличам тогава
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ УЧИШ МЕДИЦИНА?! ->
Защото, по дяволите, болестите никога няма да престанат да съществуват, винаги ще има болни и все някой трябва да ги лекува и аз реших, че искам да бъда един от тези, които да се нагърбят с тази задача... Не, че ще спася света, но ще съм доволен да помогна с това, което съм научил през обучението и което тепърва ще научавам по време на практиката и то на възможно повече хора, друг е въпросът колко неблагодарници има и какви пациенти идиоти има...
Като човек, който също е в сферата на здравеопазването, мога да изредя куп причини, поради които е ужасно да се занимаваш със здравеопазване. ^^
Аз също се сещам за куп такива причини, сещам се и за куп причини, които биха ме отказали от следването, ако бях наясно какво точно представлява, когато се записвах... Ама представи си всеки ако заради тия причини, които говорим с теб, се откаже да стане лекар, няма да има нито един такъв... А и ти щом си в сферата на здравеопазването, а си наясно какво е положението, защо не си се прехвърлила в друга сфера
Между другото според мен специално в България оправия на здравеопазването няма, а няма и да има за напред 
Защо не пишеш в кофата ни?! ^^
Влизал съм няколко пъти, но доста отдавна, явно тук в тоя раздел ми се е сторило по-интересно и пиша само тук