.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Прелъстена и изоставена

Здравейте ! Това е моята история : )
    Преди по - малко от година се запознах с едно момче. Пълната моя противоположност. Започнахме да си пишем много често и след няколко месеца започнахме да си пишем по - сериозно. Излязохме няколко пъти и една вечер отидох да спя у тях.. ии стана белята, а аз бях девствена.. На следващия ден все едно нищо не се беше случило и когато се опитах да поговоря с него той ми каза, че всичко е било само моментно и едва ли не за единия кеф.. Да, обаче за тези няколко месеца аз се привързах много силно към него и чувствата ми бяха наистина изключително силни. Тъкмо бях започнала да си мисля, че съм го забравила, докато не го видях отново днес. Днес сякаш всичко започна от начало, цялата болка се върна, а аз наистина не знам какво да правя..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Започни да се занимаваш с нещо ново - спорт, език, и в новата област ще си намериш друг.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Съжалявам, че така се е получило, но няма какво да направиш. Ако има следващ път, преценяй човека отсреща по-добре.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Споко, ще се окучиш и няма да се повтори повече.

Жалко де.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Жалко за теб ,моето момиче,ама къде ти беше главата?!?
    Излязохме няколко пъти и една вечер отидох да спя у тях.. ии стана белята, а аз бях девствена.
    Отишла си с ясното съзнание ,че ще правиш секс...кофти ,ама е малко рисково да го правиш , с човек който не познаваш толкова.
    Както и да е. Ще мине, оттук нататък ще ти е обеца на ухото и ще знаеш.
    maDamn

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ще се изразя в типично мой стил - груб, но верен - щом е гъз - да ти не пука Не, не се е върнало нищо. Просто си си спомнила за това, което ти се е случило. Все пак, никой не забравя първите си. Но това не означава, че нещо се е върнало. Просто си малко по - чувствителна. Няма страшно

Мила докато ти си мислиш как си била прелъстена и изоставена няма да се почустваш по-добре.Кофти е,но е минало,гледай напред и мисли позитивно Има толкова много момчета,опитвай се да ги преценяваш по-добре за напред.Усмивка и горе главата!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И ти си виновна. Как така след няколко излизания - ти реши да спиш у тях, без да е ставало нещо конкретно между вас. Ти , всъщност, си отивала с ясното съзнание, че ще правите секс - това е било от ясно по - ясно.

Не знам как би олекнало това, което чувстваш в момента - мисли като него *била си с него , само заради единия кеф* и следващия път да внимаваш, това да ти е обица на ухото.

Сега си намери някакво хоби или нещо, с което да се занимаваш. Наложи си една воля и недей мисли за случилото се.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Еми попринцип ние излизахме като нещо повече от приятели...със сигурност по - малко от двойка, но и повече от приятели....и някак си мислех, че мога да му имам доверие, ужасно много се отпусках пред него, часовете минаваха като минути..буквално

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сбъркала си. Както и да е - минало е, изправи глава, отпиши въпросния от живота си и си насочи приоритетите към момче, което знаеш че ще те уважа.

SmilezZz, появяваш се късно в дадени теми, и копираш наизуст думите на други потребители. Ужасно дразнещо е.

Не му обръщай внимание и ще ти легне като пале пред портата

Еми аз попринцип никога не съм ходила зад гъза му, за да му се моля и никога няма да го направя. Но мисля, че и той не би го направил..все пак не поддържаме връзка от 4 месеца почти.. видях го онзи ден на изпращането му за пръв път от толкова много време...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Споко, ще се окучиш и няма да се повтори повече.

Жалко де.
    Може и да се окурви... така както е тръгнало на там отиват нещата.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    SmilezZz, появяваш се късно в дадени теми, и копираш наизуст думите на други потребители. Ужасно дразнещо е.
    Не се надявай да го види това :Д.

Иначе, авторке, най-добре наистина си намери нещо достатъчно занимателно, за да ти привлича изцяло ума, но и да те запознава с нови хора. С времето ще свикнеш все по-добре да ги преценяваш. Кофти се е получило, но все трябва да си продължиш, не се тормози с излишни мисли, опитай да ги избягваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от Freddie Виж мнението
    Може и да се окурви... така както е тръгнало на там отиват нещата.
    Така, първо не съм тръгнала да се окурвям, това че съм допуснала грешка не означава че съм лека жена, шаврантия или няква гибя дето спи с всеки втори. Така, че мисли преди да пишеш... най - малкото е, че се изказваш неподготвен

Е па, мисля мисля и пак същото ми цъфва в главата. Не е ли възможно да се окурвиш... Впрочем на колко годинки си ?

П.П. В повечето случай се окурвят.

НЕ... и на 16 съм..

Явно щото има чувства към него и ти е бил първият затова ти е такова сдухано.Аз имах подобен случай с моя имам и тема тук.

Не с лошо Хюстън Като не си тръгнала да ставаш еди си к'ва си, за къФ чеп си легна с тоя ?! Ако си се чувствала готова, сега нямаше да се кахъриш и дори и да те е заебал, нямаше да ти пука майка... иф ю ноу уот и мийн

Това, че съм спала ВЕДНЪЖ с момче, не ме прави еди каква си ! С него си легнах, защото за него, само и единствено за него си бях готова. И няма как да не се кахъря, при положение, че се привързах към него за тези месеци, в които сме имали вземане даване : ))

Е къв ти е проблема тогава, не се кахъриш за секса ами шото те е оставил.

и от факта, че ме използваха.

Отишла си у тях, ясно ти е било, че ще правите секс, не си го познавала добре, а си си легнала с него. Трябвало е да прецениш по-добре какво правиш и кой ще излезе наранения от цялата работа. Ще се понаучиш, опит ти трябва. Живей си живота, мани го тоя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

С времето ще разбереш, че няма да ти е за последен път

Ще гледам да внимавам за напред )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си