.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Вестник "Телеграф"

интервюто със Сина на Стефан Данаилов - Владимир.

13 страница , много интересен човек. Човек говорещ истината

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    "Истината"? Как разбирате кое е истинската истина? съществува ли такава изобщо. по-скоро не. хев ъ найс дей

реалния живот е тук , просто хората не го виждат , човека говори точно за това

не
    10101010

Мега фен Аватара на machoka
    само ти го виждаш реалния живот, заеби.

най-обичам да ми казват кво виждам и кво не, и кое е правилно и кое не.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Има разлика между истина и сектантски глупости.
    Момчето не е добре никак.. и определено членува в някоя секта. Истината е далеч от глупостите за Бог, които плямпа.

хахахахахаха много ясно.

Illuminati са измислили такива работи като Библия, те си правят войните за да печелят пари и т.н ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Истината" е едно доста относително понятие.

На вестник "Телеграф" харесвам кръстословиците и останалите задачи. XD
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от k0rn Виж мнението
    Illuminati са измислили такива работи като Библия, те си правят войните за да печелят пари и т.н ...
    бре, сигурно дългогодишната ти практика на изследовател те е довела до това твърдо мнение
    и аз съм чел тея неща, но винаги приемайте нещата с малко доза сол, т.е. не приемайте всичко за неоспоримо и вярно, защото точно така се промиват мозъците. може и да е така, както ти казваш, ама може и да не е. споровете са излишни. А като почнете да се правите всички на супер обективните 'реалисти' направо..
    Всички си живеем в свой свят и гледаме през някакви лещи, независимо дали искаме или не.

вярно е щото Тупак се е опитал да разкрие точно това и за това и са го убили Oще през 96

Пусни си албума му 7 day theory - Killuminati по-точно последния му албум

Сега жерви на илюминатите ще станат Jay-Z и Rihanna защото не знаят къде са се забъркали

а ти знаеш ли
    ако приемем за вярно това дето се пише - джей зи и риана отдавна са си отдадени на 'илюминатите' макар че според някои изследователи илюминати не съществуват, а има мноого тайни общества, а не само едно, известно като 'илюминатите' и повечето хора не знаят за какво говорят. теориите са интересни, ама са си само теории, и пак казвам -споровете са излишни, защото разтягаме локуми

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    а ти знаеш ли
    ако приемем за вярно това дето се пише - джей зи и риана отдавна са си отдадени на 'илюминатите' макар че според някои изследователи илюминати не съществуват, а има мноого тайни общества, а не само едно, известно като 'илюминатите' и повечето хора не знаят за какво говорят. теориите са интересни, ама са си само теории, и пак казвам -споровете са излишни, защото разтягаме локуми
    Като спомена илюминатите, хора като Ян ван Хелсинг си изкарват прехраната точно с разтягането на локуми по тази тема.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ами Тупак измисля думата Killluminati ,идва от illuminati , но просто означава убий illuminat.

В последния си албум както казах разкрива много неща и това на тях хич не се харесва и за това и може би го трепят Не самите те , ами дават пари на някой да го утрепе. Те така командват , чрез пари , както се знае.

Супер фен Аватара на Ermic
    абе са 2014 си идва от Куба и става президент

ох ок
    1100010

това ,че е жив са новини от медии свързани с илюминантите. Използват собствените му мисли и думи , за да скрият случая.

Просто е говорел истината и сега като пускат такива новини и хората вярват на това. Тупак е мъртъв , обаче ти е по-лесно да повярваш на тези медии , отколкото на мен , за това и илюминантите контролират света , не аз

мн ясно, че не бих ти повярвал на теб. не, че на медиите бих де.но какво знаеш ти, кажи ми? прочел си я някоя книга, я някоя статия в интернет, а и сигурно си изгледал някой филм, а? иха, значи много знаеш. ами говориш наизуст всъщност, от къде знаеш, че мозъка ти не е промит? Бих допуснал, че това, което говориш може и да е вярно, но не бих повярвал на 100%. има голяма разлика. ти си се убедил, че това което си го прочел е напъъълно вярно. Не се заяждам по някакъв начин, а само се опитвам да ти кажа, че не е хубаво да заемаш такава твърда позиция за нещо такова, при положение, че си нямаш и на идея за какво говориш (както и аз).
    Последно редактирано от KumchoValcho : 05-26-2012 на 13:44

Супер фен Аватара на Ermic
    и ти тея неща дет ги "знаеш" си ги чул и видял от некъде, кво те кара да мислиш че си по-навътре в нещата?

Като ти казвам ,че Тупак е умрял точно за това и защото говори истини за тези хора , значи имам право да му вярвам. И човека реалното само като го слушаш и си правиш сметката , че говори истината Тупак каквото е казал е истина ,отделно съм си чел други работи , но предимно само на Тупак бих повярвал.

И брат аз си знам за мен истината , сега и да ти говоря , ти пак си блещиш твоите , накрая ще се разбере коя е истината и тогава ще ми повярвате , но защо трябва да се стига до там? Кат ви казвам , разбрал съм много за тея юлиминати , че чак ще ме сметните за луд , за това и си го оставям за себе си , само че като накрая се окаже едно , ще има да си спомняте тоя ко е казал , ко не е казал. Аз си знам ,че това истината за мен и съм убеден , ти ако искаш ми вярвай, на който си искаш вярвай.Мен изобщо не ме ебе.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 21:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си