- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лесни стъпки за постигане на нежна,гладка кожа и изравнен тен! :)
Аз пия рибено масло, в момента май е от треска. Има и от акула, и от сьомга. По-точно се води, че го пия, защото имам голям проблем с редовния прием на хапчета.
Това с бадемото масло около очите за пръв път го чувам, но ще го пробвам. То си е специално за лице или мога да взема за коса/нокти?
Как така пиете масла О.О Това все едно ей така си си пиеш зехтин или олио. Нищо, че уж тези вашите са по- здравословни... А от тази бирена мая не ви ли умаляват дънките![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Аз пия бирена мая и нямам повишаване в апетита. А иначе от нея започнаха доста по-рядко да ми излизат пъпки.
И аз ще следя темичката с интерес, че искам да постигна ефект върху тена си![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Каква е цената на въпросните масла?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Какъв е тоя вазелин за миглите? Как изглежда, в аптеките ли се продава?
Rebirthing,
би ли споделила кои точно витамини приемаш? Виждаш ли ефект върху себе си?
И кои би ми препоръчала?
Благодаря предварително (:
Това за вазелина за мигли звучи леко шантавичко;д и аз бих искала повече инфо : )))
Иначе, аз си мажа миглите всяка вечер с рициново масло, ама не мога да кажа дали има ефект, май не..пфф ;д
^и аз си ги мажа, но от скоро, ама нещо ми дразни очите...
Не използвайте бадемово масло - предизвиква окосмяване. Затова по-добре си мажете косата с негоЗа лицето - масло от жожоба, а маслото от гроздови семки е за мазна кожа
![]()
Обикновен антибактериален вазелин
Който е заинтересован,да изгледа това:
http://www.youtube.com/watch?v=HiVU3...9BE3CE0984778C
Сега й разгледах и някои други клипове и ме заинтригува тази маска за лице против тъмни кръгове/ и акне,което нямам,но../- http://www.youtube.com/watch?v=gf02S...78C&playnext=1 ..Това първото какво е?На брашно ми прилича..![]()
А някой ползвал ли е тоалетни трици за маска на лицето?
Преди няколко дни си взех една опаковка за скромните 0,46лв., но още не съм ги пробвала.
Аз си правя веднъж седмично. За ефект не мога да кажа. Слагам към тях масло от гроздови семена.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
аз вече ги ползвах три пъти. Първият път ги смесих с бадемово масло и жожоба, но после толкова ми беше трудно да ги отмия, че не е истина. Затова вече процедирам с вода.
С вода как става? Аз съм пробвала, но триците не се напояват, а водата си остава..не можах да го обясня изобщо. Слагах трици и вода, и оставаш да постоят ли?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.