.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Голям фен Аватара на taamara
    да, да разбрах те всъщност, те наистина не се разтварят хубаво и бързо, както ако прибавиш масла, но просто бъркам малко повечко и после нанасям и пак става. Оставям да престои около 10 минути, маската се втвърдява, затова мисля, че няма да е много подходяща за много суха кожа.
    Иначе за ефекта..те са като ексфолиант, уж махат черните точки, но нищо не мога да кажа по този въпрос.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз пък знам, че това рибно масло не помага въобще даже увеличава броя на пъпките и акнето - дерматолог го казва. Не знам на някой може да действа добре обаче попринцип не било хубаво да се изполва. Иначе аз съм забелязала, че колкото по малко тоници и исушаващи продукти ползвам *със смесена към мазна кожа съм* толкова по-добре става. Сега я хидратирам повече - може малко да лъщи, но пък поне значително ми се намили броя на пъпките

Иначе от бирената мая не се дебелее и наистина е много полезна!

Много полезна информация! Благодаря!

http://www.ecomedia.bg/be-eco/health...d/article/8082 - в тази статия е засегнат въпроса, че и храната може да се отрази на кожата ни
    А ианче от няколко дена си правя маска с диня . Достатъчно е резенче диня, което се втрива в кожата на лицето и шията. Друг вариант е да изстискате сока от динята и да го втриете в кожата си с помощта на памук. И била за сякакъв тип кожа :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си