- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво мислите за момичетата които пушат?
Аз пуша,гаджето не.Няма против,не ми мрънка,само мрънка,че пуша много![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Абсурд. Гадна работа. Остави гадния дъх - фасовете сбръчкват жената и на 30 мяза като на 50. Разбира се, има и изключения, но не са толкова чести...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
4XCOKИ
И все пак правим избор какво да ядем. Хората, които ядат глупости, които могат да избегнат, са повече от пушачите. Отново е въпрос на избор. Нито невежеството, нито примирението би трябвало да са оправдание в случая.
Некупешки нездравословен навик е спортната неактивност. Доста пъти ми се е случвало да бягам с непушачи и рано, рано да загиват за въздух.
Всички правим вредни за тялото ни избори. Храни, лекарства, облъчване от компютъра, алкохол, силна музика, т.н. Разменяме здраве за удоволствие.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хубаво де... защо да не намалим вредните неща?! И то да махнем нещо, което наистина, ама наистина не ни е необходимо като цигарите.
4XCOKИ
Щото доставя удоволствие. Много е уклончива тая дума "необходимо". Не ни е необходимо да правим секс и с контрацептиви, нали? Всеки сам решава колко е готов да заплати за кефа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Който, както го устройва. Имам приятелка, пушеща от 4 години редовно по пакет +/- 2,3 цигари на ден. Никой не може да я надбяга, боклуци не яде, диша като човек, живял в Тибет досега. На мен пък не ми се отразяват добре. Много кашлям та спрях бързо бързо с пушенето. Уважавам личната преценка на хората за това кое как им влияе.
Хората, нагъващи дюнери през ден и после мрънкащи, че са дебели, седнали пред компа, ми изглеждат далеч по за съжаляване, отколкото пушачите. И пак е до самите хора, разбира се.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никога не съм пушил,няма и да пуша . А иначе нямам против момичето ми да пуши,но много ме дразни димът и хич не го понасям пък и ръцете ти се умирисват на цигари.Абе общо взето не ме кефи ама всеки сам си решава.Като се замисли човек толкова усилия да се създаде нов живот и накрая сам да вземеш да се тровиш си е направо подигравка с природата . А пък и само излишни пари се дават,които за нашите стандарти и животът,който живеем, не са малко.
И майка ми и баща ми пушат и направо не мога да стоя в една стая с тях докато пием кафето :Д Опитват се да ме направят пасивен пушач ! bastards!
Последно редактирано от embraceme : 07-15-2012 на 11:45
Абе да попитам, каква е връзката секс - цигари, че не ми стана ясно, защо темата е тук ?
Връзката е, че след секс някои жени палят цигара.
Казвам ти какво мисля. Далеч не се правя на остроумен.
Под 'каква е връзката' имам в предвид, не какво мислите вие, а защо темата е постната тук и тази връзка я няма в самия въпрос.. ?
Ами щом са преценили, че има някаква връзка, значи темата е за тук и модераторите затова не я бутат. Разбирам те какво искаш да кажеш.
Моя приятел също е пушач, а аз не пуша. По принцип не ми е приятно и когато сме заедно си сдържа да не пуши пред мен, гадно е все едно се целуваш с пепелник!
Не съм момче, все още пуша, но винаги ме е било срам да пуша пред гаджетата ми и, като цяло, пред мъже...
Против мита съм , че пушенето е секси - човек или е сексапилен или не е (и това няма общо с цигарите)....аз даже съм се опитвала да отблъсна някого с лошия си навик(за съжаление без успех)) и знам, че на повечето мъже не им пука дали жената пуши или не...
Мъж с цигара, според мен, е по-смешно от жена с цигара...ама това вече е друга тема...
пушенето като цяло е тъпа работа... на кратко- даваш си парите за да си съсипваш здравето. Ако човек пуши по една кутия всеки божи ден ... това прави по 365х5= 1825 лева на година само за цигари... едва ли някой от тях се е замислял колко много други по-полезни неща може да си купи с тези пари..
Честно казано на този етап не ми пука особено.Но мисля ,че след време това може би ще е проблем.