- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво мислите за момичетата които пушат?
Малко е егоистично аз пуша и да ми е неприятно тя да го прави ;д... да но преди целувки работи дъвча дъвка и не е пречелокво му е грозното всеки си има гадни навици и някаква причина да пуши дали е от келешлък или има дълбока душевна причина... и ви е лесно да кажете спрете цигарите кво ше ви стане... еми спри да влизаш във фейсбук един ден ще се расееш втори ден ще те мъчи нещо отвътре и на третия ще запалишш аа демек ще се логнеш така че не говорете без да знаете
На мен не ми харесва самата идея за пушенето. Аз не пуша, имам спортни навици, никога не съм пробвал. Относно момичетата, с които съм и пушат-не ми харесва като цяло, но ако наистина ми пука за нея и я уважавам ще се опитам да го преживея. Надали ще ми е особено приятно в началото, но поне ще се опитам да свикна. Разбира се, мога да пробвам да я откажа и да направя квото ми е по силите, но в крайна сметка решението си е нейно.
Според мен трябва да има някакъв компромисен вариант, примерно нека си пуши, но не да ми дими в лицето или поне да не е непрекъснато, знам ли...![]()
Аз мразя да ходя с пушачи и да ми мирише на цигариНо е въпрос на личен избор, за някои хора (главно пушачите) няма проблем.
Пък с дъвките не мирише на дим, но вкусът на езика пак е на цигари ;д и не е приятно![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пуша, но съм ги намалила на 3-4 на ден. Приятелят ми пуши може би малко повече от мен и на мен не ми пречи и никой не се е оплаквал, пък и почти всичките ми фр. пушат, а другите нямат проблем.
Пуша, когато ми се пуши, т.е. - примерно две седмици пуша, после два месеца на пуша. Общо взето пушенето е, когато съм в някаква експериментална фаза, където имам свободно време и излизам насам-натам. И тъй като е само по повод, самият акт на пушене ми харесва в тези моменти.
Иначе, дразня се на много пристрастените хора, защото се дразня като цяло на всякакви зависимости, нищо повече.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мразя и момичета и момчета пушачи и нямам такива приятели които да пушат
KILLUMINATI !
Аз пък повече се дразня на онези, които са вечно във фаза "отказвам цигарите", а всъщност дори не ги намаляват и те гледат с очи като палачинки, като им кажеш, че нямаш намерение да спираш цигарите в обозримото бъдеще. Дразня и се на такива, които се правят на заинтересовани от здравето ми и ми мелят на главата колко много пуша, как си вредя и че трябвало да намаля цигарите, ще кажеш, че в техния джоб и в тяхното здраве бъркам.
Иначе ме бОли калинката на кого не му понасят вредните ми навици. Нерядко мъжете-непушачи са по-досадни и от свекърва, което не значи, че и от заклетите пушачи мъже няма чалнати, които са на мнение, че мъжът може да си пие ракията и да си дими с цигарата, но жената трябва да не пие, да не пуши, да е девствена до сватбата и да й е мечтата в живота да бърка манджи пред печката.
^Само не разбирам защо съдиш за характера по това дали пуши или не.А и пушенето много отдавна не е "секси". Като не пуша, това не значи, че съм смотла , която е само до печката и си мълчи : )))))
Мен лично не ме касае кой пуши и не им меля на главите че е вредно, стига да не си издишват изпаренията отгоре ми. Както смятам е нормално.
Не съм забелязала връзка между пушенето и степента на досадност у един мъж ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съдя. Казах, че има досадни мъже и от двата лагера, но има интересна зависимост, че от този на непушачите са по-склонни да четат лекции.
Не ми дреме, че пушенето не било "секси" или "на мода". Не пуша, за да доставям естетическа наслада на някого, нито защото Космо казало еди-какво-си в новата си статия.
То не е само четене, трябва и разбиране на текста, който четеш. :] Намекнах, че има двоен стандарт. И ми е адски странно, когато заклет пушач от мъжки пол тръгне да ме гледа накриво, щото съм запалила в негово присъствие и почва да ми чете лекция колко вредно било пушенето за жените и как не ме било срам да дърпам от цигарата, което е абсолютно нелогично и направо абсурдно.Като не пуша, това не значи, че съм смотла , която е само до печката и си мълчи : )))))
не съм го казала за теб, не те познавам, но твърде много хора го правят точно с цел показност![]()
изключително малоумно е той да ти мрънка за навик, който сам притежава. Не знам какъв човек трябва да е за да го прави. Не само за пушене или непушене, за всичко е супер ТЪПО да казваш не прави това, докато ти го правиш ..
Аз единствената връзка, която съм забелязала между пушачи и характер, е че обикновено (пак не го казвам за теб лично) обикновено пушачите са не толкова образовани колкото пушачите, защото някак си това не им е толкова важно колкото да си живеят живота. Но това не значи, че няма интелигентни пушачи, както и малоумни въздържатели. : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тука го изкарахте,че пушачите не са хора направоАз пуша, приятелят ми не пуши и не му е голям проблем. Преди ходех с пушач и си ни беше супер , дори ги бях спряла за малко, а той си пушеше и това не ми е пречело изобщо.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз пуша много, много рядко..Но пък може да си намирисвам на 1-2 питиета чат-пат.. Така, че ще сме квит!
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...