.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Unhappy Много е важно моля ви помогнете :) !!

Здравейте .. аз съм на 13 години и имам един въпрос..Нали седмите класове имахме изпити по математика и български .. та в сайта на МОН видях отговорите и изчислих колко точки имам по математика .. не съм много добра ;х.. и имам 15 ..това е за 2.96 някъде и ще ме оставят на поправка, а като завърша аз ще заминавам в Германия пък там започват даскало на 1 август .. та искам да попитам .. дали поправката е от значение за завършването.. смисъл, когато отида в Германия трябва да дам някъв документ за завършен 7 клас... а ако не отида на поправката .. ще ми дадът ли този документ ? не знам как да го обясня по точно дано сте ме разбрали ..
    Момиче съм!!!

Ъм това не е по темата ама .. 2.96 не е ли 3? И ако си изкарала още нещо от 2ри модул може да успееш да изкараш 4

Град
    Varna
    2 модул не съм правила, защото ми беше труден, а 2.96 не е 3 и да имаш 2.99 си е 2 .. :Х ..
    Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    2 модул не съм правила, защото ми беше труден, а 2.96 не е 3 и да имаш 2.99 си е 2 .. :Х ..
    оооо дааааа....

По темата: Зависи от даскалото... ако е за чужденци и с единица ще те вземат
    ако е някое по-елитно се моли да си смятала грешно

Град
    Varna
    Не те разбрах как за чужденци? За Германия става въпрос нали ? И не ме разбрахте .. питам за тука за Бг дали трябва задължително да си взема поправката за да ми извадят документ за завършен седми клас ?
    Момиче съм!!!

С 2,96 просто не можеш да участваш в класирането за кандидатстване след 7 клас, тази оценка ще ти я пишат като текуща (по математика) и после ще си сметнеш успеха и предполагам ще го завършиш 7 клас, иначе трябва да полагаш поправка по предметите, по които имаш 2 (за годината)... )

Град
    Varna
    АБЕ ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИИИ??? КВО КАНДИДАТСТВАНЕЕ КВИ 5 ЛЕВА? НАЛИ НАПИСАХ ЧЕ ЩЕ УЧА В ГЕРМАНИЯЯ НЯМА ДА КАНДИДАТСТВААМ !!!!!
    Момиче съм!!!

АБЕ ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИИИ??? КВО КАНДИДАТСТВАНЕЕ КВИ 5 ЛЕВА? НАЛИ НАПИСАХ ЧЕ ЩЕ УЧА В ГЕРМАНИЯЯ НЯМА ДА КАНДИДАТСТВААМ !!!!!
    ОКЕЙ!? К'во от това?! Нали питаш дали ще ти дадат удостоверение за завършен 7 клас.. |( Ще ти го дадат само ако имаш по всички предмети за годината минимум 3-ка..

Град
    Varna
    оф ... тва ще провали всичките ми планове ;( ...
    Момиче съм!!!

оф ... тва ще провали всичките ми планове ;( ...
    2.96 се пише като 3 .. така, че споко, ако е затова

Град
    Varna
    не е така .. .. госпожата ни каза ... и 2,.99 да е се закръгля на 2 за да имаш 3 трябва да е 3.00 не по малко
    Момиче съм!!!

Ааа, да, за двойката е така, за другите оценки не е така .. е, поне другите ти оценки по математика да са добри, че .. :/

Град
    Varna
    всичките ми оценки са тройки това добре ли е?
    Момиче съм!!!

При НВО и ДЗИ няма закръгляне. Там оценките се пишат такива каквито са. Ако се закръглияше баловата система щеше да е напълно безмислена. Така че ако на НВО имаш 5.50, това си е петица, 5.99 - пак е петица. Така нямаше да има разлика между тези, които са изкарали 5.50 и 6.00. Един мой приятел имаше 2.78 и му писаха двойка миналата година. Та така, текущите ви оценки от даскало се закръглят но не и тези от НВО.

всичките ми оценки са тройки това добре ли е?
    мисля че да, на дипломата се закръглят в полза на ученика, ако имаш само 3, не би трябвало да е проблем

Град
    Varna
    значи аз имам 2.96 .. значи имам 2 .. тва го знам
    Момиче съм!!!

споко, за дипломата би трябвало да имаш 3

Град
    Varna
    охх дано не грешиш ... амии значи щом имам 2 на изпита трябва ли да държа някаква поправка или ?
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За да влезеш в училище в Германия, трябва да кандидастваш за него :Д:Д:Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

http://peperudi.blogspot.com/2012/01/blog-post.html - знам, че е за родители, но е единственото, което намерих, дано поне ти е от малко помощ горе - долу да разбереш нещата

Град
    Varna
    мерси много ...
    Момиче съм!!!

охх дано не грешиш ... амии значи щом имам 2 на изпита трябва ли да държа някаква поправка или ?
    Няма как да държиш поправка, само ако ти се образува годишна оценка двойка, иначе 2-ка на НВО-то е се едно да имаш двойка на контролно или изпитване ... имаш късмет, че ще учиш в Германия

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати смеха. Какво си правила цяла година, че не си си седнала на задника да научиш, и се чудя как родителите ти при тези оценки изобщо са те ОСТАВИЛИ да правиш нещо друго. Страшно нехайство. И от твоя, и от тяхна страна.
    Да, 2.96 се пише 2. Точка. Колко ще ти остави за годината си зависи от учителя. Може и двойка да ти остави.
    Everything changes, but beauty remains ...

Хормоните са виновни... смърт

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смеха. Какво си правила цяла година, че не си си седнала на задника да научиш, и се чудя как родителите ти при тези оценки изобщо са те ОСТАВИЛИ да правиш нещо друго. Страшно нехайство. И от твоя, и от тяхна страна.
    Да, 2.96 се пише 2. Точка. Колко ще ти остави за годината си зависи от учителя. Може и двойка да ти остави.
    Ай само не ме нападай става ли? Изобщо не знаеш колко съм учила..колко са ми обяснявали .. нали? Просто не ми се отдава .. ясно? Аи въс.. !!
    Момиче съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си