- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване без проникване- мит или реалност?
Здравейте,
всички знаем, че е възможно забременяване без проникване, ако семенна течност попадне около влагалището.
Колкото и минимален да е шанса- съществува. Интересно ми е дали е само теория или има и действителни случай?
Някой познава ли подобен случай?
На мен ми се е случвало,пък не съм забременяла.Не знам да има такъв случай-на спермата и трябва скорост..не мисля,че е възможно.
Ми не...звучи ми нереално , при все ,че на тея сперматозоиди им трябва скорост.
maDamn
На скоро научих, че охлювите се размножават като минават по следите на други охлюви.
соу свийт
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
непорочно зачатие бе как мислите е станало преди 2012 години ???
Каква скорост какви 5 лева бе, хора?! Това се учи в 8 клас. Ако сперматозоидите попаднат в влагалището, в което има течност на киселинна основа, която причинява дразнене върху сперматозоидите и ги кара да се движат към яйцеклетката. Ако един мъж свърши върху вагината отгоре и няма "скорост", жената няма да забременее ли?
Relax.. take it easy!!
Да, трябва скорост, как ще стигнат до яйцеклетката ,която се намира на майната си?! При все,ако има зряла такава. +това в кислородна среда сперматозоидите не виреят особено дълго...
maDamn
черна магия и супа от кокоши крака
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Възможно е, макар вероятността да е наистина супер, супер минимална.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моля ви, момичета и момчета, забравете я тая глупост със "скоростта". Това е пълно безумие. И най-невероятната скорост няма как да умери или даде тласък на сперматозоидите да уцелят и преминат през шийката в матката и оттам към яйчниците. Сперматозоидите неслучайно са с опашка и който е чел по биология знае каква енергия изразходват при придвижване и откъде се взима тя.
Вярва ви се или не, от пръст, потопен в сперма и след това вкаран във влагалището (не със скорост, за бога) СЕ забременява. Освен това сперматозоидите живеят до три дни в женския организъм. Само дето, преди всеки да е надал писък тип "приятелят ми свърши в ръката си, после започна да си играе с мен", за да стане оплождането, жената трябва да е в овулация.
Това е. Не ви съветвам да опитвате по трудния начин.
Too much energy, too little time...
ами ако момчето е свършило в устата на момичето след свирка и после е докоснало съвсем леко пениса си с ръка и е бръкнало в нея?