- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак разплаках приятелка
Пука му, че й губи времето, нали трябва да си напомпа егото?
Само Йоана ли ми чете темите , хаха. А. е бившата , аз тичах след нея , но вече не.Сега остава само да си оправя сметките с нея - тези неща никога не приключват добре ..за въпросните хора.Като се свърши цялата тази работа отново ще съм уравновесен и спокоен през повечето време и ще се захвана със занаята.Има 1 момиче , което ми беше хванало погледа.
Не смятам, че си лошо момче, или поне в смисъла, в който аз го разбирам. Някаква там те е зарязала и ти е съсипала целия живот. Продължи напред. Нормално е да ти е гадно и депресирано известно време, особено ако си я обичал доста и си си представял разни сценарии за бъдещето. Според мен си яко емоционален и като си харесаш някоя я поставяш в центъра на съществуването си.
Според дефиницията на думата, както аз я разбирам, не си лошо момче, а копираш начина на поведение, който според теб е присъщ на лошите момчета. Видял си, че определен тип поведение при някои момчета води до определени положителни резултати в късмета им с жените и се опитваш да ги копираш, като по този начин се опитваш да извъртиш поведението така, че да го направиш пълната противоположност на това, което е било с момичето, което те е зарязало. Малко като овца във вълча кожа. Отделно не виждам никакъв въпрос зададен в темата. Не знам защо си я написал, освен за да покажеш нещо. Обикновено се искат съвети тук. Като те зареже някоя, гледай да се поучиш от грешките си, а не да падаш надолу, щото излиза, че от цялата работа си загубил много, а целта е поне малко да си спечелил.
Заради кого да се промениш ли? Промени се заради себе си, а не заради някоя значителна или незначителна жена. Щото жените идват и си отиват, а това какъв си ти, ще ти остане за цял живот. Промяната зависи само от теб и само ти можеш да си я наложиш. Когато започнеш да правиш нещата, които другият иска, си оставаш същия, но просто си потискаш желанието. Жената е добър спътник в живота, но това какво си ти зависи от нея в минимални дози. Все едно аз да си харесам някоя, която няма навик да се поддържа и не е особено умна и да искам от нея да поумнее и да си подобри хигиенните навици. Просто няма да си я харесам, а дори и да съм, като надуша мършата, ще избягам. Харесваш си момиче, заради това, което е, и когато видиш нещо вторично, което не ти харесва й казваш и показваш, че искаш тя да го промени заради теб. Ако не го направи имаш 2 избора - опитваш известно време, ако видиш, че не става, се примиряваш с факта, вторият вариант е да я зарежеш.
Има 2 варианта. Или имаш сериозни емоционални проблеми, или се преструваш, че ги имаш, и умишлено преувеличаваш с действията си, за да види целият свят колко си различен и колко ти е криво.
Замисли се дали момичетата, които ти знаят историята не са те съжалили и затова да са около теб. Ще ти кажа, че на едно момиче, ако в начална фаза (преди да сте тръгнали или правили секс) тръгнеш да му обясняваш как някоя бивша те е наранила супер много и колко ти е тежко от това, ще спре да те гледа като обект на желание. Много по-вероятно е да те съжали.
Едно е да си тръгнеш от кафе, да спреш да й звъниш, да я псуваш и нареждаш, дори да прекъснеш контакт с нея, но съвсем друго е физически да й застрашаваш живота, като караш като типичен пубер. Наскоро чух, че един 19-годишен празноглав малоумник е блъснал възрастна жена в района на Карлово, щот е големият мъж, разбираш ли, и сега ще лежи, докато от засъхналите му фекалии в задника не поникне царевица.
А скъпата кола няма нищо общо с шофьорските умения. В самия правилник за правоуправление има детайлно обяснение и математически схеми и сравнения на възприятието на човешкото око за случващото се на пътя и времето, което се отнема на мозъка да обработи възприетата информация нужна за задействане на двигателните механизми и реакция. В някои случаи, дори да си с различна биологическа структура от останалите 7 милиарда души на земята, пак ще се блъснеш, защото не са важни само твоите умения на шофьор, а моментната пътна конюнктура включваща участието на други автомобили на платното за движение, състоянието на колата ти, реакциите на другите шофьори, пътната настилка, завоите, времето и още куп фактори, които не зависят от рефлексите ти. Състезателите от формула 1 са карали хиляди пъти на една и съща писта, цял живот карат коли, като с това си вадят хляба, и пак се случва да катастрофират. Ако ще се самоубиваш, поне не застрашавай живота на другите. Твърдо съм за въвеждането на психо тест за "Б" категория. Точно един ей такъв, като теб, но с 40 години по-стар ме блъсна на пешеходна пътека преди няколко години.
пп. Няма критерий, по който Пантерата може да бъде определена като 2/10, не само от мен, а от когото и да е.
Temet Nosce
벨야카
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първокласен шофьор си викаш а ? Жалко че ще трябва да научиш по трудният начин колко назад си в класацията. Ти се извади по-голям шофьор и от пилотите във F1 и WRC взети накуп бе, аз от тях не съм чувал да се изказват така.
Просто никой от нас не позната пилот от Ф1 , нали ? Убеден съм , че скъпите им коли не са само за украса.Не виждам смисъл да се спазва ограничение 130 на магистралата при условие , че може да се кара по-бързо.Въпросният случай беше кофти съвпадение и се надявам да не се повтори.
~umri : За повечето си дяволски прав.Казвам на толквоа много други познати , че има по-важно от някое момиче , обаче аз самият бях вманиачен почти за една.Не знам , може би искал специална принцеса , за да докажа на себе си , че аз самият съм повече от другите.И така е , че в цялата ситуация губя аз и тя , но не всичко в живота е победа за съжаление.Всичко е до приоритети - ако харесваш някой човек достатъчно , се съобразяваш с него и правиш компромиси , иначе сака и айде.
Наясно съм с психиката на момичетата.Имаше един период , в който бях доста често отрязван преди да се науча , но вече знам как се прави.Не бих тръгнал да се оплаквам на момиче , което искам да "атрактна".Поведението си е мое собствено , не имитирам никого.Че съм жертва на настроенията си , които се менят често , е наясно на почти всеки мой познат.
п.с. Нищо , че съм от Пловдив , винаги спирам на пешеходна пътека хаха
Е то много хора не виждат смисъл да се кара и в града с 50, ама кво да се прави.
Имай си ги настроенията. И аз ги имам. просто не се стига дотам, че да застрашавам живота на друг, освен разбира се, когато някой реши да се бие с мен, но тогава е непредвидимо и за двете страни. Друг път, като се ядосаш, просто спри колата, тегли 100 псувни, удряй по волана, блъскай, сбий се с някого, но не карай така, щото си е ебало майката отсякъде. И я забрави най-накрая тая. Трябваше ми преди и на мен малко време да осъзная, че не може да имам абсолютно всичко, което искам. Има просто някои неща, които не мога да имам, и като не мога да ги имам, си намирам по-добри от тях, които мога. И пак печеля. И егото ми е развито дотам, че да не страдам дълго за нещо, което просто не мога да имам.
Temet Nosce
벨야카
Така е.Сравнително рядко губя контрол , обаче когато стане хората ги е страх да са около мен.С право хаха.Не се чувствам като Господ зад волана - аз да карам , другите да се молят.И аз съм решил да съм като теб.Обаче има една работа , която трябва да свърша за последно надявам се и след това айляк.Просто не съм свикнал да се провалям
Ако бях човека зад когото си карал, щях да слезна и да ти разплача мамицата. Заради комплексари като тебе стават белите. Качил няква путка е ше ми се прави на Шумахер.