.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    2 години подред лятото ходих там на почивка и мога да ти кажа, че няма да съжаляваш никак. Послушай Nakadah... Но пък по-добре сама си изграждай мнения...

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Поне един човек ме уважи... Благодаря!
    Значи ти искаш съвет и когато някой напише каквото ти мислиш, той те е уважил, другите, които също са писали мнения, не, защото не мислят като теб?

Който те съветва да идеш там, го прави с добра цел... Обаче не мога да не призная, че наистина образованието е проблем, т.е. ако почваш отначало...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    2 години подред лятото ходих там на почивка и мога да ти кажа, че няма да съжаляваш никак. Послушай Nakadah... Но пък по-добре сама си изграждай мнения...

Значи ти искаш съвет и когато някой напише каквото ти мислиш, той те е уважил, другите, които също са писали мнения, не, защото не мислят като теб?

Който те съветва да идеш там, го прави с добра цел... Обаче не мога да не призная, че наистина образованието е проблем, т.е. ако почваш отначало...
    Не, исках да кажа, че поне един човек мисли като мен... Уважавам всяко мнение и знам, че може би е за мое добро.. Но аз не искам да заминавам, това е....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си