- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво да правя?
Полезно ще и бъде, ако го иска. Иначе все едно я пращат насила. На този етап и аз не бих заминала.
Стига с тези ниски цели, които човек имал и само, ако замине някъде можел да постигне повече. Аз лично имам за цел да бъда щастлива. Вашите цели не знам какви са. Щастието не е само кариерата, то е душевно равновесие. Зависи от много неща. Ако тя е от тези домошари, които обичат да се установят някъде, правят здрави приятелства и се привързват към дома си, няма да и е хубаво там. И няма да извлече всички ползи.
Познавам един българин, който ходи да учи в Холандия. Е, такава носталгия го тресеше човека. Само за прибиране говореше. За някои хора може да е лесно заминаването, за други не е. И е кофти да си принуден.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Aз съм 100% сигурна, че искам да остана. Нашите категорично отказват да ме разберат. Питам дали мога да ги накарам да се откажат от родителските си права? А мога ли да ги съдя?
^
Да ги съдиш? O.O Не мисля, че ще постъпиш правилно. Хората искат най-доброто за теб.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В България няма нищо интересно, да свикнала си - имаш приятел, но едва ли ще е единственият. В началото ще ти е трудно докато свикнеш, но после ще се радваш че не си останала в България.
Никой не може да гарантира, че ще скъсат. Никой не може да бъде сигурен, дали ще се разделят или ще са си заедно до гроб, както се вика. Така, че твоето беше глупост.
*/*/*
Ти си решаваш, авторке. От една страна е добре да отидеш, положението там е може би по-добре от този в България, но ако си убедена, че искаш да останеш - седни и поговори с родителите ти. Обясни им всичко, като голямо момиче, което може вече да взема решения относно своя живот.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Nakadah направо ги заковаваш всичките, обаче си абсолютно прав.. Според мен ти(good_girl) търсиш някой човек, който да е на твоето мнение и съм сигурен, че ще заминеш. За повтарянето на училище едва ли ще става на въпрос, а пък за езика лесно се учи, обаче трябва да се УЧИ наистина
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не бъди толкова сигурен!!И кой е казал, че не уча тук?! Не търся само човек, който да е на мое мнение, само исках да видя кой какво мисли... Ето - не съм сбърканата аз, за това, че не искам да замина! Щом не искам, не трябва да заминавам. За жалост родителите ми не са съгласни с това.
Аз също мисля, че не трябва да заминаваш, защото тук има доста неща, които ще ти липсват ... Разбирам, че чувството после ще е много гадно ... От друга страна наистина в чужбина си е по-добре, но какво значение ще има това, след като всичките ти мисли и чувства ще са в БългарияВ крайна сметка не го решават ти, а родителите ти ...