.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Полезно ще и бъде, ако го иска. Иначе все едно я пращат насила. На този етап и аз не бих заминала.

Стига с тези ниски цели, които човек имал и само, ако замине някъде можел да постигне повече. Аз лично имам за цел да бъда щастлива. Вашите цели не знам какви са. Щастието не е само кариерата, то е душевно равновесие. Зависи от много неща. Ако тя е от тези домошари, които обичат да се установят някъде, правят здрави приятелства и се привързват към дома си, няма да и е хубаво там. И няма да извлече всички ползи.

Познавам един българин, който ходи да учи в Холандия. Е, такава носталгия го тресеше човека. Само за прибиране говореше. За някои хора може да е лесно заминаването, за други не е. И е кофти да си принуден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Aз съм 100% сигурна, че искам да остана. Нашите категорично отказват да ме разберат. Питам дали мога да ги накарам да се откажат от родителските си права? А мога ли да ги съдя?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ^
    Да ги съдиш? O.O Не мисля, че ще постъпиш правилно. Хората искат най-доброто за теб.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

В България няма нищо интересно, да свикнала си - имаш приятел, но едва ли ще е единственият. В началото ще ти е трудно докато свикнеш, но после ще се радваш че не си останала в България.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    На 15 си, рано или късно ще скъсаш с това момче.
    Не пропилявай бъдещето си заради глупости.
    Никой не може да гарантира, че ще скъсат. Никой не може да бъде сигурен, дали ще се разделят или ще са си заедно до гроб, както се вика. Така, че твоето беше глупост.

*/*/*
    Ти си решаваш, авторке. От една страна е добре да отидеш, положението там е може би по-добре от този в България, но ако си убедена, че искаш да останеш - седни и поговори с родителите ти. Обясни им всичко, като голямо момиче, което може вече да взема решения относно своя живот.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Никой не може да гарантира, че ще скъсат. Никой не може да бъде сигурен, дали ще се разделят или ще са си заедно до гроб, както се вика. Така, че твоето беше глупост.

*/*/*
    Ти си решаваш, авторке. От една страна е добре да отидеш, положението там е може би по-добре от този в България, но ако си убедена, че искаш да останеш - седни и поговори с родителите ти. Обясни им всичко, като голямо момиче, което може вече да взема решения относно своя живот.
    Напълно съм съгласна с теб! И говоря с нашите... Но не знам дали ще има ефект...........

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Nakadah направо ги заковаваш всичките, обаче си абсолютно прав.. Според мен ти(good_girl) търсиш някой човек, който да е на твоето мнение и съм сигурен, че ще заминеш. За повтарянето на училище едва ли ще става на въпрос, а пък за езика лесно се учи, обаче трябва да се УЧИ наистина
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Nakadah направо ги заковаваш всичките, обаче си абсолютно прав.. Според мен ти(good_girl) търсиш някой човек, който да е на твоето мнение и съм сигурен, че ще заминеш. За повтарянето на училище едва ли ще става на въпрос, а пък за езика лесно се учи, обаче трябва да се УЧИ наистина
    Не бъди толкова сигурен!! И кой е казал, че не уча тук?! Не търся само човек, който да е на мое мнение, само исках да видя кой какво мисли... Ето - не съм сбърканата аз, за това, че не искам да замина! Щом не искам, не трябва да заминавам. За жалост родителите ми не са съгласни с това.

Аз също мисля, че не трябва да заминаваш, защото тук има доста неща, които ще ти липсват ... Разбирам, че чувството после ще е много гадно ... От друга страна наистина в чужбина си е по-добре, но какво значение ще има това, след като всичките ти мисли и чувства ще са в България В крайна сметка не го решават ти, а родителите ти ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си